'Öpüşen benim, ölümsüzleştirmek için videoya aldık'

GÜNDEM 22.09.2020 - 10:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2409+ kez okundu.
 

'Öpüşen benim, ölümsüzleştirmek için videoya aldık'

Kendisinden iş isteyen kadına tecavüz ettiği iddia edilen CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Atabay, hakkındaki iddialara ilişkin “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil. Kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi.

Kendisinden iş isteyen S.T isimli kadına tecavüz etmekle suçlanan CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, ve meclis üyeleri Ali Ç. (65), Öner Ç. (60) ile Öznur G.'nin savcılıkta verdiği ifadeler ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Savcı 4 şüpheliye benzer sorular sorarken, önce S.T isimli müştekinin ifadesini alan savcı, soruşturma dosyasına giren 3 cinsel içerikli video ile ilgili sorular da sordu.   “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim" CHP'li Atabay savcıya verdiği ifadede, kendisinin görevden alınması için mücadele ettiği rant çetesinin iftası olduğunu belirtirken, 6 yıldır bu çete ile macadele ettiğini söyledi. Tecavüz iddialarında bulunan S.T isimli kadının çete ile ilişkili olduğunu ifade eden Atabay, kendisine gösterilen ilk videoya ilişkin “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi kesinlikle S.T. değil. Söz konusu kadın Z.N.Y. Bu görüntüler kendi evimde çekildi. Kuvvetle muhtemel söz konusu görüntüleri kendimiz çektik. O esnada kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi. Atabay, diğer videolardaki erkeklerin ise kendisi olmadığını iddia etti. Meclis üyelerinden Öner Ç. ise, böyle bir kadının dahi varlığını bilmediğini iddia ederek, kendisine iftira atıldığı için şikayetçi olduğunu söyledi. Suçlanan diğer isimlerden Öznur G. ise olayın yaşandığını iddia edildiği dönemde doğum izninde olduğunu öne sürerek, uyuşturucu kullanmasının söz konusu olmadığını ifade etti.
Kendisinden iş isteyen kadına tecavüz ettiği iddia edilen CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Atabay, hakkındaki iddialara ilişkin “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil. Kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi.

Kendisinden iş isteyen S.T isimli kadına tecavüz etmekle suçlanan CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, ve meclis üyeleri Ali Ç. (65), Öner Ç. (60) ile Öznur G.'nin savcılıkta verdiği ifadeler ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Savcı 4 şüpheliye benzer sorular sorarken, önce S.T isimli müştekinin ifadesini alan savcı, soruşturma dosyasına giren 3 cinsel içerikli video ile ilgili sorular da sordu.

 

“1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim"

CHP'li Atabay savcıya verdiği ifadede, kendisinin görevden alınması için mücadele ettiği rant çetesinin iftası olduğunu belirtirken, 6 yıldır bu çete ile macadele ettiğini söyledi. Tecavüz iddialarında bulunan S.T isimli kadının çete ile ilişkili olduğunu ifade eden Atabay, kendisine gösterilen ilk videoya ilişkin “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi kesinlikle S.T. değil. Söz konusu kadın Z.N.Y. Bu görüntüler kendi evimde çekildi. Kuvvetle muhtemel söz konusu görüntüleri kendimiz çektik. O esnada kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi. Atabay, diğer videolardaki erkeklerin ise kendisi olmadığını iddia etti.


Meclis üyelerinden Öner Ç. ise, böyle bir kadının dahi varlığını bilmediğini iddia ederek, kendisine iftira atıldığı için şikayetçi olduğunu söyledi. Suçlanan diğer isimlerden Öznur G. ise olayın yaşandığını iddia edildiği dönemde doğum izninde olduğunu öne sürerek, uyuşturucu kullanmasının söz konusu olmadığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.