Komünist Küba’dan 61 yıldır kaçış devam ediyor

25.06.2020 - 13:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1778+ kez okundu.
 

Komünist Küba’dan 61 yıldır kaçış devam ediyor

Küba'daki yaşam şekli ve ekonomik sıkıntılardan bıkan Kübalılar, ABD'ye kaçak yollarla gitmeye devam ediyor.

1959'li yıllardan itıbaren komünizmle yönetilen Küba'dan, kaçışlar devam ediyor. Komünizm yönetiminden memnun olmayan birçok Kübalı, sistemden ve ülkeden kurtulmak için soluğu kapitalizmin göbeği olan ABD'de alıyor. EN YAKIN YER FLORİDA / MİAMİ ŞEHRİ Ülkede kısıtlı kaynakların olmasından şikayetçi olan Kübalılar, kendilerini ve ailelerini sefaletten ve baskıdan kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atarak sandal ve tekneler ile ABD'nin Florida eyaletine kaçıyor dahası kaçmaya çalışıyor. Her yıl ilkbahar yaz ve sonbahar aylarında her hafta Kuba dan yüzlerce insan bambudan yapılmış saldallarla okyonuza açılıp özgür miami limanlarına ulasabilmek için çoluk çocuk ölümü göze alıp okyonuza açılıyor ve miami limanına sadece yarısından daha azı ulaşabiliyor. , Gerisi ise okyonuz da boğularak veya susuzluktan ölüyor. Miami limanına ayak basanlar ise ABD yasalarına göre göçmen statüsü ile vatandaşlık veriliyor.   1959 yılından sonra Komünist Castro KUBA'sı! Cennet gibi bir ada olan KUBA Komünist Castro sayesinde son 61 yıldır çekmediği azap kalmamış . Komünist KUBA'da " Ekmek, Sabun, Telefon, Teknaloji, Tıp bilimi, Araba sanayi, Beyaz eşya dahil bir çok şey 1959 yılına kilitlenmiş ve o tarihte kalmış. Bu sebeble Araba tamir ve motor bakımı, buzdolabı ve tv gibi şeylerin ustaları gelişmiş cıhazlar bozuldukca tamir ve bakım yapan ustalar harikalar yaratmaktadırlar. Komünist Kuba da Lux lokantalar, Barlar, Et lokantaları ve Hotel bulmak neredeyse imkansızdır. Cep telefonu yoktur. 2020 yılında dahi miami ile konusabilmek için santrale yazdırmak ve uzun saatler bazende bir gün beklemek zorunda kalırsınız. Aile içi sex vahsi ormandaki hayvran misali Baba kızıyla, dede torunu ile Anne evladı veya torunu ile rahatlıkla cinsel iliski yasanabiliyor. Kuba da Balık Muzik ve Dans , Sex ve Burosu meshurdur. Hala Kubanın Amerikaya kafa tuttuğunu sanan bazı akılsız tatlu su Komünistlerine tavsiyemiz sadece 1 ay Kuba da kalın Komünist Kuba'da yasam Komünism neymiş görün deriz. Ha bu arada Castro aile yasamı özel yapılmış Villalarda, Şatovari özel havuzlu evlerde ve son model Avrupa veya Amerikan arabaları ile Komünist Kuba tersine giyiminden yaşam tarzına rağmen çok daha farklı ve özelavrupa'vari ve AMerikan'varidir Kubaya gideceklere tavsiyemiz : Yanınıza cep telefonu almayın çünkü işinize yaramaz. Yanınıza sabun ve Şampuan alın yoksa bunları Komünist Kuba'da bulamazsınız.    
Küba'daki yaşam şekli ve ekonomik sıkıntılardan bıkan Kübalılar, ABD'ye kaçak yollarla gitmeye devam ediyor.

1959'li yıllardan itıbaren komünizmle yönetilen Küba'dan, kaçışlar devam ediyor.

Komünizm yönetiminden memnun olmayan birçok Kübalı, sistemden ve ülkeden kurtulmak için soluğu kapitalizmin göbeği olan ABD'de alıyor.

EN YAKIN YER FLORİDA / MİAMİ ŞEHRİ
Ülkede kısıtlı kaynakların olmasından şikayetçi olan Kübalılar, kendilerini ve ailelerini sefaletten ve baskıdan kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atarak sandal ve tekneler ile ABD'nin Florida eyaletine kaçıyor dahası kaçmaya çalışıyor.

Her yıl ilkbahar yaz ve sonbahar aylarında her hafta Kuba dan yüzlerce insan bambudan yapılmış saldallarla okyonuza açılıp özgür miami limanlarına ulasabilmek için çoluk çocuk ölümü göze alıp okyonuza açılıyor ve miami limanına sadece yarısından daha azı ulaşabiliyor. , Gerisi ise okyonuz da boğularak veya susuzluktan ölüyor.

Miami limanına ayak basanlar ise ABD yasalarına göre göçmen statüsü ile vatandaşlık veriliyor.
 

1959 yılından sonra Komünist Castro KUBA'sı!

Cennet gibi bir ada olan KUBA Komünist Castro sayesinde son 61 yıldır çekmediği azap kalmamış .

Komünist KUBA'da " Ekmek, Sabun, Telefon, Teknaloji, Tıp bilimi, Araba sanayi, Beyaz eşya dahil bir çok şey 1959 yılına kilitlenmiş ve o tarihte kalmış. Bu sebeble Araba tamir ve motor bakımı, buzdolabı ve tv gibi şeylerin ustaları gelişmiş cıhazlar bozuldukca tamir ve bakım yapan ustalar harikalar yaratmaktadırlar.

Komünist Kuba da Lux lokantalar, Barlar, Et lokantaları ve Hotel bulmak neredeyse imkansızdır. Cep telefonu yoktur. 2020 yılında dahi miami ile konusabilmek için santrale yazdırmak ve uzun saatler bazende bir gün beklemek zorunda kalırsınız.

Aile içi sex vahsi ormandaki hayvran misali Baba kızıyla, dede torunu ile Anne evladı veya torunu ile rahatlıkla cinsel iliski yasanabiliyor. Kuba da Balık Muzik ve Dans , Sex ve Burosu meshurdur.

Hala Kubanın Amerikaya kafa tuttuğunu sanan bazı akılsız tatlu su Komünistlerine tavsiyemiz sadece 1 ay Kuba da kalın Komünist Kuba'da yasam Komünism neymiş görün deriz.

Ha bu arada Castro aile yasamı özel yapılmış Villalarda, Şatovari özel havuzlu evlerde ve son model Avrupa veya Amerikan arabaları ile Komünist Kuba tersine giyiminden yaşam tarzına rağmen çok daha farklı ve özelavrupa'vari ve AMerikan'varidir

Kubaya gideceklere tavsiyemiz : Yanınıza cep telefonu almayın çünkü işinize yaramaz. Yanınıza sabun ve Şampuan alın yoksa bunları Komünist Kuba'da bulamazsınız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.