Hindistan'da pes dedirten kaçakçılık yöntemi

16.02.2020 - 11:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1651+ kez okundu.
 

Hindistan'da pes dedirten kaçakçılık yöntemi

Yeni Dehli Havaalanı'na gelen bir yolcunun çantasında arama yapan polis, yer fıstıklarının içerisinde gizlemiş milyonlarca Hindistan Rupisi buldu.

Kaçakçıların son oyunu bu kadarına da 'pes' dedirtti. Hindistan'ın Yeni Dehli Havaalanı'nda arama yapan polis ekipleri, bir yolcunun çantasında yer fıstığı olduğunu fark etti. Çantayı boşaltan polis, yer fıstıklarının içerisine baktı. Tek tek fıstıkları açan bir polis ekibi, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.   4,5 MİLYONLUK HİNDİSTAN RUPİSİ Her fıstığın içerisinden, 200 Hindistan Rupisi çıktı. Toplamda 4,5 milyon Hindistan Rupisi bulan polis, suçluyu da gözaltına aldı.
Yeni Dehli Havaalanı'na gelen bir yolcunun çantasında arama yapan polis, yer fıstıklarının içerisinde gizlemiş milyonlarca Hindistan Rupisi buldu.

Kaçakçıların son oyunu bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Hindistan'ın Yeni Dehli Havaalanı'nda arama yapan polis ekipleri, bir yolcunun çantasında yer fıstığı olduğunu fark etti.

Çantayı boşaltan polis, yer fıstıklarının içerisine baktı. Tek tek fıstıkları açan bir polis ekibi, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

4,5 MİLYONLUK HİNDİSTAN RUPİSİ
Her fıstığın içerisinden, 200 Hindistan Rupisi çıktı.

Toplamda 4,5 milyon Hindistan Rupisi bulan polis, suçluyu da gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.