Bu Hukuk Falan değil...

16.02.2020 - 11:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2306+ kez okundu.
 

Bu Hukuk Falan değil...

Alkollü araç kullanıp trafikte 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes, yaklaşık 2,5 yıllık cezanın ardından açık cezaevine sevk edildi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde karıştığı trafik kazasında 3 kişinin ölümüne neden olan senarist Emrah Serbes, 28 Eylül 2017'de tutuklandı. Aracından çok sayıda içki şişesi çıkan Serbes'in daha önce defalarca alkol tedavisi gördüğü de ortaya çıktı. 13 YIL 4 AY HAPİS CEZASI İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Emrah Serbes, 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklandığı gün "Benim adım Emrah Serbes, sonunda T yok" diyerek kameralara son demecini veren Serbes, Menemen T Tipi cezaevine gönderildi. Aradan yaklaşık 2,5 yıl geçti   IRMZAN : Allah kimsenin başına verm İZMİR AÇIKTAN SİLİVRİ AÇIK CEZAEVİ'NE Önce İzmir'deki açık cezaevine alınan Emrah Serbes şimdi de Silivri Açık Cezaevi'ne gönderildi. Emrah Serbes'in 3 kişinin ölümüne sebep olduktan sonra bu kadar kolay bir şekilde açık cezaevine alınması tepkilere neden oldu. Silivri Açık Cezaevi'ne konulan Emrah Serbes, izinli olduğunda İstanbul'un istediği yerine gidebilecek:
Alkollü araç kullanıp trafikte 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes, yaklaşık 2,5 yıllık cezanın ardından açık cezaevine sevk edildi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde karıştığı trafik kazasında 3 kişinin ölümüne neden olan senarist Emrah Serbes, 28 Eylül 2017'de tutuklandı.

Aracından çok sayıda içki şişesi çıkan Serbes'in daha önce defalarca alkol tedavisi gördüğü de ortaya çıktı.

13 YIL 4 AY HAPİS CEZASI

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Emrah Serbes, 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tutuklandığı gün "Benim adım Emrah Serbes, sonunda T yok" diyerek kameralara son demecini veren Serbes, Menemen T Tipi cezaevine gönderildi.

Aradan yaklaşık 2,5 yıl geçti

 

İZMİR AÇIKTAN SİLİVRİ AÇIK CEZAEVİ'NE

Önce İzmir'deki açık cezaevine alınan Emrah Serbes şimdi de Silivri Açık Cezaevi'ne gönderildi.

Emrah Serbes'in 3 kişinin ölümüne sebep olduktan sonra bu kadar kolay bir şekilde açık cezaevine alınması tepkilere neden oldu.

Silivri Açık Cezaevi'ne konulan Emrah Serbes, izinli olduğunda İstanbul'un istediği yerine gidebilecek:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.