Dünyanın her ülkesinde hain haindir

07.06.2020 - 18:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2196+ kez okundu.
 

Dünyanın her ülkesinde hain haindir

Protestoların her geçen gün daha da yükseldiği Amerika'da eylemciler hınçlarını kendi ülke bayrağından çıkardı.

Koronavirüs salgınını gölgede bırakan George Floyd cinayeti, küresel bir tsunamiye yol açtı. ABD'de başlayan protesto dalgası, diğer ülkelere de sıçradı. Mayıs ayında polis tarafından öldürülen siyah Amerikalı George Floyd cinayetini protesto etmek isteyenler, başkent Washington DC'de 12. günde de bir araya geldi. ABD Kongresi'ne ait Capitol binası ve Beyaz Saray yakınlarında bir araya gelen binlerce kişinin Başkan Donald Trump'ın konutuna yaklaşmasına izin verilmedi.   ABD BAYRAĞINI EZDİLER Diğer yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın protestoculara karşı sergilediği tavır eylemcileri daha da hareketlendirdi.  Bir grup eylemci yolun ortasına serdikleri ABD bayrağını araçlarıyla üstünden geçerek sevinç nidaları attı.
Protestoların her geçen gün daha da yükseldiği Amerika'da eylemciler hınçlarını kendi ülke bayrağından çıkardı.

Koronavirüs salgınını gölgede bırakan George Floyd cinayeti, küresel bir tsunamiye yol açtı. ABD'de başlayan protesto dalgası, diğer ülkelere de sıçradı.

Mayıs ayında polis tarafından öldürülen siyah Amerikalı George Floyd cinayetini protesto etmek isteyenler, başkent Washington DC'de 12. günde de bir araya geldi.

ABD Kongresi'ne ait Capitol binası ve Beyaz Saray yakınlarında bir araya gelen binlerce kişinin Başkan Donald Trump'ın konutuna yaklaşmasına izin verilmedi.

 

ABD BAYRAĞINI EZDİLER
Diğer yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın protestoculara karşı sergilediği tavır eylemcileri daha da hareketlendirdi.  Bir grup eylemci yolun ortasına serdikleri ABD bayrağını araçlarıyla üstünden geçerek sevinç nidaları attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.