Manyak Adam Bir Kadını Boğazından Diğerini Bacağından Bıçakladı

02.05.2024 - 23:52, Güncelleme: 02.05.2024 - 23:52 840 kez okundu.
 

Manyak Adam Bir Kadını Boğazından Diğerini Bacağından Bıçakladı

Ankara'da tartıştığı şahıs tarafından boğazından bıçaklanan kadın ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Olaya müdahale eden bir başka kadını da bacağından yaralayan saldırgan kaçtı.

Ankara'nın Sincan ilçesi Mareşal Çakmak Mahallesi'nde bir şahıs ve E.K. isimli kadın, sohbet ederken tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan ve kısa bir süre sonra olay yerine geri dönen saldırgan, yanında getirdiği bıçakla E.K. isimli kadına saldırdı. Boğazından bıçakladı Saldırgan, kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olayı gören bir başka kadın kavgayı ayırmaya çalışırken saldırgan tarafından bacağından yaralandı. Ağır yaralanan E.K. ile hafif yaralanan diğer kadın, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Durumu ciddi Boğaz ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan E.K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
Ankara'da tartıştığı şahıs tarafından boğazından bıçaklanan kadın ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Olaya müdahale eden bir başka kadını da bacağından yaralayan saldırgan kaçtı.

Ankara'nın Sincan ilçesi Mareşal Çakmak Mahallesi'nde bir şahıs ve E.K. isimli kadın, sohbet ederken tartışmaya başladı.

Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan ve kısa bir süre sonra olay yerine geri dönen saldırgan, yanında getirdiği bıçakla E.K. isimli kadına saldırdı.

Boğazından bıçakladı


Saldırgan, kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Olayı gören bir başka kadın kavgayı ayırmaya çalışırken saldırgan tarafından bacağından yaralandı.

Ağır yaralanan E.K. ile hafif yaralanan diğer kadın, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Durumu ciddi

Boğaz ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan E.K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.