Düğmeye basıldı, gözaltılar var!

GÜNDEM 24.09.2020 - 11:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1989+ kez okundu.
 

Düğmeye basıldı, gözaltılar var!

FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte eş zamanlı operasyon düzenlendi. 27 ayrı adreste gerçekleştirilen operasyonda 28 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 27 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi, 28 kişi gözaltına alındı. Dijital materyal ve para ele geçirildi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte FETÖ'nün "örgüt içinde saklanma evleri Gaybubet evi" olarak tabir edilen ve örgüt üyelerinin saklanmak amacıyla kullandığı tespit edilen 27 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyal ve para ele geçirildi. Öte yandan gözaltına alınan şüpheliler de sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. ByLock kullandığı tespit edildi FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyon kapsamındaki adreslerden biri de Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde yer alan bir daireydi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda ByLock kullandığı tespit edilen E. D. gözaltına alındı.
FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte eş zamanlı operasyon düzenlendi. 27 ayrı adreste gerçekleştirilen operasyonda 28 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 27 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi, 28 kişi gözaltına alındı.

Dijital materyal ve para ele geçirildi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte FETÖ'nün "örgüt içinde saklanma evleri Gaybubet evi" olarak tabir edilen ve örgüt üyelerinin saklanmak amacıyla kullandığı tespit edilen 27 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyal ve para ele geçirildi.

Öte yandan gözaltına alınan şüpheliler de sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

ByLock kullandığı tespit edildi

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyon kapsamındaki adreslerden biri de Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde yer alan bir daireydi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda ByLock kullandığı tespit edilen E. D. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.