CHP'nin 70 yıllık içleracısı hali.

16.11.2019 - 15:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1753+ kez okundu.
 

CHP'nin 70 yıllık içleracısı hali.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Tesisi Temel Atmama töreni tarihe bir utanç karesi olarak geçerken CHP'nin 70 yıldır yerinde saymaya devam etmesi hizmetten kaçması vatan toprağına dikilecek fidana bile bahane bulması CHP'nin içleracısı halini gözler önüne serdi..

Vatan Caddesi'ne uçak mı indireceksiniz" diyerek yola, "Zenginler geçecek" çarpıtmasıyla köprüye, "Kurbağalara göl yapıyorsunuz" mizahıyla baraja, "Tuz Gölü'ne alabalık tesisi" benzetmesiyle havaalanına karşı çıkan CHP, 70 yıldır yerinde saymaya devam ediyor. CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu ise vizyonsuzluğu bir adım daha ileri götürüp 'temel atmama' töreni yaparak tarihe geçti. CHP'Lİ İMAMOĞLU YÖNETİMİNDE ÇATLAK!   KARA MİZAH ÖRNEKLAR Yeni Şafak'ın haberine göre; CHP'nin proje ve hizmete alerjisi İstanbul'un geleceği için kritik bir projeyi 'temel atmama töreni' ile iptal eden Ekrem İmamoğlu'nda nüksetti. İmamoğlu iptal etse de Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilecek. Günümüzde İmamoğlu ile tekrarlanan CHP'nin tarihi projelere muhalefeti ve ülke-şehirlerin geleceğine ilişkin öngörüsüzlüğü geçmişte kara mizah örneklerle dolu. İşte örnekler:   EKREM İMAMOĞLU HANİ LİYAKATA ÖNEM VERİYORDU! İBB'DE 4 SKANDAL ATAMA DAHA... UÇAK MI İNDİRECEKSİNİZ? 1957 seçimlerinden sonra İstanbul'da imar çalışmalarına ağırlık veren dönemin başbakanı Adnan Menderes, bugün İstanbul trafiğine nefes aldıran cadde ve bulvarlara yoğunlaştı. Barbaros Bulvarı, Büyükdere Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi ve Edirne Asfaltını açtı. CHP, Vatan Caddesi'nin genişliğine "Uçak mı indireceksiniz?" diye karşı çıktı. Menderes, söz konusu düzenlemeleri hayata geçirmemiş olsa bugün İstanbul trafiği daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktı. .
CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Tesisi Temel Atmama töreni tarihe bir utanç karesi olarak geçerken CHP'nin 70 yıldır yerinde saymaya devam etmesi hizmetten kaçması vatan toprağına dikilecek fidana bile bahane bulması CHP'nin içleracısı halini gözler önüne serdi..

'ne uçak mı indireceksiniz" diyerek yola, "Zenginler geçecek" çarpıtmasıyla köprüye, "Kurbağalara göl yapıyorsunuz" mizahıyla baraja, "Tuz Gölü'ne alabalık tesisi" benzetmesiyle havaalanına karşı çıkan , 70 yıldır yerinde saymaya devam ediyor. CHP'li  Başkanı İmamoğlu ise vizyonsuzluğu bir adım daha ileri götürüp 'temel atmama' töreni yaparak tarihe geçti.

KARA MİZAH ÖRNEKLAR

Yeni Şafak'ın haberine göre; CHP'nin proje ve hizmete alerjisi 'un geleceği için kritik bir projeyi 'temel atmama töreni' ile iptal eden 'nda nüksetti. İmamoğlu iptal etse de  Arıtma Tesisi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilecek. Günümüzde İmamoğlu ile tekrarlanan CHP'nin tarihi projelere muhalefeti ve ülke-şehirlerin geleceğine ilişkin öngörüsüzlüğü geçmişte kara mizah örneklerle dolu. İşte örnekler:

 

UÇAK MI İNDİRECEKSİNİZ?

1957 seçimlerinden sonra İstanbul'da imar çalışmalarına ağırlık veren dönemin başbakanı , bugün İstanbul trafiğine nefes aldıran cadde ve bulvarlara yoğunlaştı. Barbaros Bulvarı, Büyükdere Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi ve  Asfaltını açtı. CHP, Vatan Caddesi'nin genişliğine "Uçak mı indireceksiniz?" diye karşı çıktı. Menderes, söz konusu düzenlemeleri hayata geçirmemiş olsa bugün İstanbul trafiği daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.