Bu adama göre sakın şekillenmeyin..

23.04.2020 - 17:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1900+ kez okundu.
 

Bu adama göre sakın şekillenmeyin..

Kemalist ve ulusalcı kesimin ‘koronavirüs ilacını buldu’ diyerek şişirdiği Ercüment Ovalı, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde "Sosyal medya üzerinden insanların umudu ile oynanamaz" diyerek tepki gösterdiği Prof. Dr. Ercüment Ovalı yeni bir paylaşımda bulundu. Ercüment Ovalı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Egemenlik kayıtsız şartsız millentindir! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Covid-19 a karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmını tamamladık. Sıra hayvan deneylerinde.Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum. Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında.
Kemalist ve ulusalcı kesimin ‘koronavirüs ilacını buldu’ diyerek şişirdiği Ercüment Ovalı, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde "Sosyal medya üzerinden insanların umudu ile oynanamaz" diyerek tepki gösterdiği Prof. Dr. Ercüment Ovalı yeni bir paylaşımda bulundu.

Ercüment Ovalı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Egemenlik kayıtsız şartsız millentindir! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Covid-19 a karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmını tamamladık. Sıra hayvan deneylerinde.Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum.

Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.