Almanya milletvekilini yaka paça gözaltına aldılar

19.11.2020 - 09:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 624+ kez okundu.
 

Almanya milletvekilini yaka paça gözaltına aldılar

Almanya'nın başkenti Berlin'de, hükümetin koronavirüs tedbirlerini protesto etmek için toplanan gruba müdahale eden polis, AfD Milletvekili Karsten Hilse'yi yere yatırdı, ters kelepçe takarak gözaltına aldı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de, Enfeksiyon Koruma Yasası'nın sertleştirilmesi için hazırlanan tasarıyı protesto etmek amacıyla binlerce kişi Meclis binasının yakınındaki Brandendenburg Kapısı’nın önünde toplandı. Göstericilerin maske ve hijyen kurallarına uyma uyarılarına karşı çıkması ve Federal Meclis binasına doğru yürümek istemesi üzerine polis göstericilere müdahale etti. Gösteri sırasında yoğun güvenlik önlemleri alan ve TOMA’ları hazır tutan polis gösteriyi sonlandırmak için protestoculara karşı tazyikli su ve biber gazı kullandı. Şişeler ve maytap atan göstericiler ile polis arasında arbede çıktı. Polis birçok protestocuyla birlikte, AfD Milletvekili Karsten Hilse'yi de ters kelepçe takarak gözaltına aldı. O anlara ilişkin görüntüler ise diğer protestocuların kameralarına yansıdı. Hilse ve partisi, görüntüleri Twitter'dan paylaşarak tepki gösterdi.
Almanya'nın başkenti Berlin'de, hükümetin koronavirüs tedbirlerini protesto etmek için toplanan gruba müdahale eden polis, AfD Milletvekili Karsten Hilse'yi yere yatırdı, ters kelepçe takarak gözaltına aldı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de, Enfeksiyon Koruma Yasası'nın sertleştirilmesi için hazırlanan tasarıyı protesto etmek amacıyla binlerce kişi Meclis binasının yakınındaki Brandendenburg Kapısı’nın önünde toplandı.

Göstericilerin maske ve hijyen kurallarına uyma uyarılarına karşı çıkması ve Federal Meclis binasına doğru yürümek istemesi üzerine polis göstericilere müdahale etti.

Gösteri sırasında yoğun güvenlik önlemleri alan ve TOMA’ları hazır tutan polis gösteriyi sonlandırmak için protestoculara karşı tazyikli su ve biber gazı kullandı.

Şişeler ve maytap atan göstericiler ile polis arasında arbede çıktı. Polis birçok protestocuyla birlikte, AfD Milletvekili Karsten Hilse'yi de ters kelepçe takarak gözaltına aldı.

O anlara ilişkin görüntüler ise diğer protestocuların kameralarına yansıdı. Hilse ve partisi, görüntüleri Twitter'dan paylaşarak tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.