Adana'da iki kardeş, Yeğenlerinin saldırısına uğradı

10.06.2020 - 12:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1043+ kez okundu.
 

Adana'da iki kardeş, Yeğenlerinin saldırısına uğradı

Annelerinin cenaze törenine katılmak için havaalanına giden ağabey ve kardeş, kuzenlerinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Adana'da yaşayan Ercan Dinler ve ağabeyi İsmail Dinler, vefat eden annelerinin cenaze törenine katılmak için Adana Havaalanı'na doğru yola çıktıkları sırada, husumetli oldukları kuzenleri G.A. ve A.A. kardeşlerle karşılaştı. Karşılaşmanın ardından G.A. ve A.A., Dinler kardeşlerin içinde bulunduğu otomobile silahla ateş etti.   2 KARDEŞİN DURUMU AĞIR Şüpheliler araçlarına binerek olay yerinden kaçarken, yaralanan iki kardeşe ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Dinler kardeşleri çevredeki hastanelere kaldırdı. İki kardeşin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Annelerinin cenaze törenine katılmak için havaalanına giden ağabey ve kardeş, kuzenlerinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Adana'da yaşayan Ercan Dinler ve ağabeyi İsmail Dinler, vefat eden annelerinin cenaze törenine katılmak için Adana Havaalanı'na doğru yola çıktıkları sırada, husumetli oldukları kuzenleri G.A. ve A.A. kardeşlerle karşılaştı.

Karşılaşmanın ardından G.A. ve A.A., Dinler kardeşlerin içinde bulunduğu otomobile silahla ateş etti.

 

2 KARDEŞİN DURUMU AĞIR
Şüpheliler araçlarına binerek olay yerinden kaçarken, yaralanan iki kardeşe ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Dinler kardeşleri çevredeki hastanelere kaldırdı. İki kardeşin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.