Sedat Kadiroğulları
Köşe Yazarı
Sedat Kadiroğulları
 

Filistin hakkında acı gerçekler

Filistinden yuvalanan İran ve Suriye destekli Hamas ve EL-FETİH  cana zarar vermeyen füzeleri OKULLARDAN, SİVİL YERLESİM YERLERİNDEN, HASTANELERDEN, Telavive her Ramazan ayı baslamadan veya ramazan ayı içinde fırlatıp atar sonra oturur sonucunu bekler. Filistinde ölen Filistin halkı Kazanan Hamas ve El- Fetih terör örgütleridir. İsraile gelince, İsrail halkı araplardan daha korkak ve menfatci bir toplumdur. OKULLARDAN, HASTANELERDEN ve SİVİL YERLESİM yerlerinden telavive atılan insana zarar vermeyen füzelere israil anında NOKTA atısı ile karsılık verir. ( Ayrıca Hamas ve El-Fetih terör örgütleri füzeleri nasıl Filistine sokabiliyor tartısılır. Bana göre özel yapım füzeleri İsrail bunlara veriyor. ) HAMAS ve EL-FETİH neden kendi terör kamplarından degilde yukarıda sözü geçen ve sivillerin yasadıkları egitim gördükleri ve hastanelerden her ramazan cana zarar vermeyen füzeleri atesler siz hic dusundunuzmü. Durun ben yazayım: Çünkü sivil yerlesim yerlerinde yasayan siviller ve en çokta çocuklar israilin bombalarından parcalanarak ölür. Hamas ve El-Fetih bunu her ramazan fırsata çevirip ölen çocukların resimlerini dünyaya geçerek yayınlar. ( Bu yılki ramazan ayındada basarılı oldular) Sonuc: Dünya genelinde muslumanlar tarafından yapılan filistin halkına yardım paralarında her yıl azalma olur. Hamas ve El- Fetih masrafları karsılayamaz hale gelir. Dünya genelinden ve tüm batılı ülkeler dahil bu sadakaları arttırmanın ve dikkat çekmenin yolu Hamasa ve El-Fetih'e göre budur., ve bunu her yıl uygular Filistine aslında HAMAS ve EL-FETİH'e akan sadaka para milyar doları bulur. Sonrası dahada vahim. Filistine yapılan sadakaları aralarından bölüşemeyen HAMAS ve EL-FETİH teröristler zaman zaman kendi aralarında silahlı çatısmaya her yıl girer yine ölen filistinli anaların evlatlarıdır. Ölen yine Filistinli halk öldüren HAMAS , EL-FETİH ve İSRAİL dir. Kazanan : İSRAİL, HAMAS ve EL-FETİH dir Kaybeden: FİLİSTİN HALKI'dır. Azıcık aklını kullansa insan İRAN beslemesi HAMAS'ın ve Suriye beslemesi EL-FETİH'in Filistinde ne aradıklarını amaclarının ne oldugunu biraz arastırsak karsımıza su anki Filistinin elinden alınan topraklar olarak çıkar. Filistinin topraklarını İsrail' satan HAMAS ve EL-FETİH teröe örgütleridir. Hiç bir sey göründüğü gibi degildir. Bana küfretmeden ve kızmadan önce tarafsız tarihcilerin yayınlarını inceleyin arastırın. Akıl ve Mantık yolu ile....   Her şeyin doğrusunu ancak ALLAH bilir.
Ekleme Tarihi: 01 Haziran 2021 - Salı
Sedat Kadiroğulları

Filistin hakkında acı gerçekler

Filistinden yuvalanan İran ve Suriye destekli Hamas ve EL-FETİH  cana zarar vermeyen füzeleri OKULLARDAN, SİVİL YERLESİM YERLERİNDEN, HASTANELERDEN, Telavive her Ramazan ayı baslamadan veya ramazan ayı içinde fırlatıp atar sonra oturur sonucunu bekler.

Filistinde ölen Filistin halkı


Kazanan Hamas ve El- Fetih terör örgütleridir.


İsraile gelince, İsrail halkı araplardan daha korkak ve menfatci bir toplumdur.


OKULLARDAN, HASTANELERDEN ve SİVİL YERLESİM yerlerinden telavive atılan insana zarar vermeyen füzelere israil anında NOKTA atısı ile karsılık verir.


( Ayrıca Hamas ve El-Fetih terör örgütleri füzeleri nasıl Filistine sokabiliyor tartısılır.

Bana göre özel yapım füzeleri İsrail bunlara veriyor. )


HAMAS ve EL-FETİH neden kendi terör kamplarından degilde yukarıda sözü geçen ve sivillerin yasadıkları egitim gördükleri ve hastanelerden her ramazan cana zarar vermeyen füzeleri atesler siz hic dusundunuzmü.


Durun ben yazayım: Çünkü sivil yerlesim yerlerinde yasayan siviller ve en çokta çocuklar israilin bombalarından parcalanarak ölür. Hamas ve El-Fetih bunu her ramazan fırsata çevirip ölen çocukların resimlerini dünyaya geçerek yayınlar. ( Bu yılki ramazan ayındada basarılı oldular)


Sonuc: Dünya genelinde muslumanlar tarafından yapılan filistin halkına yardım paralarında her yıl azalma olur. Hamas ve El- Fetih masrafları karsılayamaz hale gelir. Dünya genelinden ve tüm batılı ülkeler dahil bu sadakaları arttırmanın ve dikkat çekmenin yolu Hamasa ve El-Fetih'e göre budur., ve bunu her yıl uygular


Filistine aslında HAMAS ve EL-FETİH'e akan sadaka para milyar doları bulur. Sonrası dahada vahim.


Filistine yapılan sadakaları aralarından bölüşemeyen HAMAS ve EL-FETİH teröristler zaman zaman kendi aralarında silahlı çatısmaya her yıl girer yine ölen filistinli anaların evlatlarıdır.


Ölen yine Filistinli halk öldüren HAMAS , EL-FETİH ve İSRAİL dir.


Kazanan : İSRAİL, HAMAS ve EL-FETİH dir


Kaybeden: FİLİSTİN HALKI'dır.


Azıcık aklını kullansa insan İRAN beslemesi HAMAS'ın ve Suriye beslemesi EL-FETİH'in Filistinde ne aradıklarını amaclarının ne oldugunu biraz arastırsak karsımıza su anki Filistinin elinden alınan topraklar olarak çıkar.

Filistinin topraklarını İsrail' satan HAMAS ve EL-FETİH teröe örgütleridir.


Hiç bir sey göründüğü gibi degildir.

Bana küfretmeden ve kızmadan önce tarafsız tarihcilerin yayınlarını inceleyin arastırın.

Akıl ve Mantık yolu ile....

 

Her şeyin doğrusunu ancak ALLAH bilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.