5 Lira için 7 kişi yaralandı

14.03.2020 - 11:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1163+ kez okundu.
 

5 Lira için 7 kişi yaralandı

Adana'da 5 liralık otopark ücreti yüzünden çıkan tartışma, iki grubun silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgasına dönüştü. Biri ağır 7 kişi yaralandı

Merkez Seyhan ilçesinde geçtiğimiz salı günü meydana gelen olayda, arkadaşları Yusuf Tunay (52) ve Vedat Yalem (27) ile birlikte Tepebağ Mahallesi'ne gelen Volkan Elkara (39), lüks otomobilini buradaki bir otoparka bıraktı. İşi bittikten sonra geri döndüğünde ise otopark görevlisi Cumali Taşkın (34) kendisinden 5 lira park ücreti istedi. Ancak Volkan Elkara, "Ne parası, burası benim kirvemin" diyerek para vermeyi reddetti. Bunun üzerine başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.   TABANCA, BIÇAK, SOPA... İki tarafın arkadaşları ve yakınlarının da katıldığı kavgada Volkan Elkara üzerinde taşıdığı tabancayı çekerken, karşı taraf da bıçak ve sopalarla saldırdı. Adeta meydan savaşına dönen kavgada Volkan Elkara bacağından bıçakla, Zafer Taşkın (30) ise başından silahla, Cumali Taşkın ile Hayati Karakaya (52) silahla, Yusuf Tunay ve Vedat Yalem de sopa darbeleriyle yaralandı.   HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR Bacağından bıçaklanan Volkan Elkara kaçamazken, hemen harekete geçen Adana Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan ve olaydan sonra kaçan Yusuf Tunay, Vedat Yalem, İbrahim Genç, Ahmet Yaşar Çolak ve Emre Eren'i kısa sürede yakaladı. Zanlılar ifadelerinde kavganın 5 liralık otopark ücreti yüzünden çıktığını doğruladı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Volkan Elkara tutuklanırken, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Volkan Elkara'nın tabancayla başından vurduğu Zafer Taşkın'nın hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.
Adana'da 5 liralık otopark ücreti yüzünden çıkan tartışma, iki grubun silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgasına dönüştü. Biri ağır 7 kişi yaralandı

Merkez Seyhan ilçesinde geçtiğimiz salı günü meydana gelen olayda, arkadaşları Yusuf Tunay (52) ve Vedat Yalem (27) ile birlikte Tepebağ Mahallesi'ne gelen Volkan Elkara (39), lüks otomobilini buradaki bir otoparka bıraktı. İşi bittikten sonra geri döndüğünde ise otopark görevlisi Cumali Taşkın (34) kendisinden 5 lira park ücreti istedi. Ancak Volkan Elkara, "Ne parası, burası benim kirvemin" diyerek para vermeyi reddetti. Bunun üzerine başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

 

TABANCA, BIÇAK, SOPA...
İki tarafın arkadaşları ve yakınlarının da katıldığı kavgada Volkan Elkara üzerinde taşıdığı tabancayı çekerken, karşı taraf da bıçak ve sopalarla saldırdı. Adeta meydan savaşına dönen kavgada Volkan Elkara bacağından bıçakla, Zafer Taşkın (30) ise başından silahla, Cumali Taşkın ile Hayati Karakaya (52) silahla, Yusuf Tunay ve Vedat Yalem de sopa darbeleriyle yaralandı.

 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Bacağından bıçaklanan Volkan Elkara kaçamazken, hemen harekete geçen Adana Emniyeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan ve olaydan sonra kaçan Yusuf Tunay, Vedat Yalem, İbrahim Genç, Ahmet Yaşar Çolak ve Emre Eren'i kısa sürede yakaladı. Zanlılar ifadelerinde kavganın 5 liralık otopark ücreti yüzünden çıktığını doğruladı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Volkan Elkara tutuklanırken, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Volkan Elkara'nın tabancayla başından vurduğu Zafer Taşkın'nın hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.