Dondurmayı yalayıp, dolaba geri koyan kişiye hapis

06.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2209+ kez okundu.
 

Dondurmayı yalayıp, dolaba geri koyan kişiye hapis

Bir markette dolaptan aldığı dondurmayı yalayıp yerine koyan kişi, mahkeme tarafından cezalara çarptırıldı.

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Teksas eyaletinde, 24 yaşındaki D'Adrien Anderson'un bir süpermarkette çektiği video, geçen Ağustos'ta sosyal medyada paylaşıldı. Dolaptan aldığı dondurmayı yalayıp, yerine geri koyan Anderson'a, geçtiğimiz çarşamba çıktığı mahkemede bir ay hapis cezası verildi. YALADIĞI DONDURMA, BAŞINA DERT OLDU Güvenlik kameraları, daha sonra Anderson'un dondurma kutusunu geriye alıp, satın aldığını gösterdi. CEZALAR PEŞ PEŞE GELDİ Anderson'a ayrıca, 100 saat ücretsiz çalışma ile 1000 dolar para cezası verildi ve dondurma şirketine 1565 dolar ödemesine hükmedildi. Anderson daha sonra markete dönüp, polise yaladığı dondurmayı satın aldığına dair faturayı gösterdi ancak, cezalardan kurtulamadı.
Bir markette dolaptan aldığı dondurmayı yalayıp yerine koyan kişi, mahkeme tarafından cezalara çarptırıldı.

ABD'de ilginç bir olay yaşandı.

Teksas eyaletinde, 24 yaşındaki D'Adrien Anderson'un bir süpermarkette çektiği video, geçen Ağustos'ta sosyal medyada paylaşıldı.

Dolaptan aldığı dondurmayı yalayıp, yerine geri koyan Anderson'a, geçtiğimiz çarşamba çıktığı mahkemede bir ay hapis cezası verildi.

YALADIĞI DONDURMA, BAŞINA DERT OLDU
Güvenlik kameraları, daha sonra Anderson'un dondurma kutusunu geriye alıp, satın aldığını gösterdi.

CEZALAR PEŞ PEŞE GELDİ
Anderson'a ayrıca, 100 saat ücretsiz çalışma ile 1000 dolar para cezası verildi ve dondurma şirketine 1565 dolar ödemesine hükmedildi.

Anderson daha sonra markete dönüp, polise yaladığı dondurmayı satın aldığına dair faturayı gösterdi ancak, cezalardan kurtulamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.