‘Beni kurbanlık koyun gibi kesti’

04.03.2020 - 11:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2273+ kez okundu.
 

‘Beni kurbanlık koyun gibi kesti’

Boğazı kesilen Rabia Kaçmaz mahkemede ‘Olay iki sevgilinin kavgası’ diyen avukata sert tepki gösterdi: Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti.

Ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilen Rabia Kaçmaz. şüpheli avukatına tepki göstererek "Ne kavgası. Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti" dedi. Avcılar'da 6 Şubat 2019'da meydana gelen olayda Rabia Kaçmaz ayrılmak istediği erkek arkadaşı Emre Çiçek'in bıçaklı saldırısına uğradı. İddialara göre, Çiçek önce Kaçmaz'ın boğazını falçatayla kesti. Ardından, cinsel saldırıda bulunduğu genç kızın ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra bıçaklayıp valize koydu. Avcılar'da göl kenarına götürdüğü valizin üstünden de arabayla geçti. Olaydan sonra tutuklanan Emre Çiçek hakkında 30 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dünkü duruşmada, sanık avukatının, "Olay iki sevgilinin kavgasıdır" sözlerine Rabia Kaçmaz tepki gösterdi. Sinirlenen ve ses telleri de kesildiği için bağırmakta zorlanan Rabia Kaçmaz "Ne kavgası! Plastik kelepçe, bantlar. Bunların hepsi yalan mı? Kadın olacaksın bir de. Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti. Ben her gün boynumdaki kesiklerle yatıyorum kalkıyorum" diye feryat ederek gözyaşlarına boğuldu. Mahkeme eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Boğazı kesilen Rabia Kaçmaz mahkemede ‘Olay iki sevgilinin kavgası’ diyen avukata sert tepki gösterdi: Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti.

Ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilen Rabia Kaçmaz. şüpheli avukatına tepki göstererek "Ne kavgası. Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti" dedi.
Avcılar'da 6 Şubat 2019'da meydana gelen olayda Rabia Kaçmaz ayrılmak istediği erkek arkadaşı Emre Çiçek'in bıçaklı saldırısına uğradı. İddialara göre, Çiçek önce Kaçmaz'ın boğazını falçatayla kesti. Ardından, cinsel saldırıda bulunduğu genç kızın ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra bıçaklayıp valize koydu. Avcılar'da göl kenarına götürdüğü valizin üstünden de arabayla geçti. Olaydan sonra tutuklanan Emre Çiçek hakkında 30 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dünkü duruşmada, sanık avukatının, "Olay iki sevgilinin kavgasıdır" sözlerine Rabia Kaçmaz tepki gösterdi. Sinirlenen ve ses telleri de kesildiği için bağırmakta zorlanan Rabia Kaçmaz "Ne kavgası! Plastik kelepçe, bantlar. Bunların hepsi yalan mı? Kadın olacaksın bir de. Adam beni kurbanlık koyun gibi kesti. Ben her gün boynumdaki kesiklerle yatıyorum kalkıyorum" diye feryat ederek gözyaşlarına boğuldu. Mahkeme eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.