Tüm Türkiye Kılıçdaroğlu'na Aynı Tavrı Göstermelidir

02.03.2020 - 10:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2395+ kez okundu.
 

Tüm Türkiye Kılıçdaroğlu'na Aynı Tavrı Göstermelidir

İdlib şehidinin cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaşan Devlet Bahçeli, ellerini cebinden çıkarmadı.

İdlib'de düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 askerimizden biri olan Uzman Onbaşı Halil Çankaya için bugün, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cezane töreni düzenlendi. Cenaze törenine şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Bahçeli, törene katılanlarla selamlaşan Kılıçdaroğlu'nu görünce ellerini cebinden çıkarmadı.
İdlib şehidinin cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaşan Devlet Bahçeli, ellerini cebinden çıkarmadı.

İdlib'de düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 askerimizden biri olan Uzman Onbaşı Halil Çankaya için bugün, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cezane töreni düzenlendi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Bahçeli, törene katılanlarla selamlaşan Kılıçdaroğlu'nu görünce ellerini cebinden çıkarmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.