Provokatif paylaşım yapan vatanhaini gözaltına alındı

01.03.2020 - 12:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1256+ kez okundu.
 

Provokatif paylaşım yapan vatanhaini gözaltına alındı

İdlib bölgesinden düzenlenen hava saldırısında 34 askerin şehit olmasının ardından sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan bir kişi yakalandı.

Sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlar yapanlara operasyonlar sürüyor. ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI Bu kapsamda, Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 34 kahramanın şehit olmasının ardından Twitter hesabından, halkı tahrikle düşmanlığı sevk veya aşağılama suçu içerikli provokatif ve Suriye’deki rejim yanlısı paylaşımlar yapan A.D. isimli bir kişi Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.  
İdlib bölgesinden düzenlenen hava saldırısında 34 askerin şehit olmasının ardından sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan bir kişi yakalandı.

Sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlar yapanlara operasyonlar sürüyor.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Bu kapsamda, Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 34 kahramanın şehit olmasının ardından Twitter hesabından, halkı tahrikle düşmanlığı sevk veya aşağılama suçu içerikli provokatif ve Suriye’deki rejim yanlısı paylaşımlar yapan A.D. isimli bir kişi Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

Provokatif paylaşım yapan şahıs gözaltına alındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.