Hülya Ağansoy hayatını kaybetti

GÜNDEM 27.02.2020 - 17:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1043+ kez okundu.
 

Hülya Ağansoy hayatını kaybetti

1996'da Cakıcının adamlarınca öldürülen ülkücü yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy vefat etti. Hülya Ağansoy'un yaşamını yitirmesini ailesi duyurdu. Hülya Ağansoy'un yarın toprağa verileceği öğrenildi.

1996 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından hayatını kaybeden yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy vefat etti. Hülya Ağansoy'un yaşamını yitirmesini ailesi duyurdu.   CENAZE TÖRENİ YARIN Öte yandan Hülya Ağansoy'un cenaze töreni, yarın öğle namazına müteakip Mecidiyeköy Merkez Camiinden (Valide Sultan Pereste Hatun Camii) kaldırılacağı öğrenildi.   MORGDA İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞTİ Yeraltı dünyasının ünlü ismi Tevfik Ağansoy, 27 Ağustos 1996 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ağansoy’un öldürülmesinin ardından morgda cansız bedenine sarılan eşi Hülya Ağansoy, Alaattin Çakıcı’yı tehdit ederek, “Sana söz verdiğimi gibi ağlamıyorum. Onun kanını aldığım zaman ağlayacağım aslanım” diyerek intikam yemini etmişti. Eşinin cansız bedeni başında ağlamayarak açıklama yapan Hülya Ağansoy, 'O baba ise ben de Ana'yım. Çakıcı artık bitmiştir. Çok kan akacak.' ifadelerini kullanmıştı. Eşi Nurullah Tevfik Ağansoy kimdir. (1960 - 28 Ağustos 1996), Türk organize suç örgütü lideri ve eski Ülkü Ocakları üyesi. 12 Eylül 1980 darbesinden sonra tutuklanarak silahlı saldırı, bombalı saldırı ve cinayet gibi suçlardan dolayı 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 1986'da beş cinayet ile daha suçlandıysa da 1989'da serbest bırakıldı ve Türk istihbaratıyla işbirliği yapmaya başladı. 28 Ağustos 1996 tarihinde Bebek'te bir çay bahçesinde eski iş ortağı Alaattin Çakıcı'nın emri ile adamlarının suikast sonucu öldürüldü.
1996'da Cakıcının adamlarınca öldürülen ülkücü yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy vefat etti. Hülya Ağansoy'un yaşamını yitirmesini ailesi duyurdu. Hülya Ağansoy'un yarın toprağa verileceği öğrenildi.

1996 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından hayatını kaybeden yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy vefat etti.

Hülya Ağansoy'un yaşamını yitirmesini ailesi duyurdu.

 

CENAZE TÖRENİ YARIN

Öte yandan Hülya Ağansoy'un cenaze töreni, yarın öğle namazına müteakip Mecidiyeköy Merkez Camiinden (Valide Sultan Pereste Hatun Camii) kaldırılacağı öğrenildi.

 

MORGDA İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞTİ

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Tevfik Ağansoy, 27 Ağustos 1996 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Ağansoy’un öldürülmesinin ardından morgda cansız bedenine sarılan eşi Hülya Ağansoy, Alaattin Çakıcı’yı tehdit ederek, “Sana söz verdiğimi gibi ağlamıyorum. Onun kanını aldığım zaman ağlayacağım aslanım” diyerek intikam yemini etmişti.

Eşinin cansız bedeni başında ağlamayarak açıklama yapan Hülya Ağansoy, 'O baba ise ben de Ana'yım. Çakıcı artık bitmiştir. Çok kan akacak.' ifadelerini kullanmıştı.

Eşi Nurullah Tevfik Ağansoy kimdir.
(1960 - 28 Ağustos 1996), 
Türk organize suç örgütü lideri ve eski Ülkü Ocakları üyesi. 12 Eylül 1980 darbesinden sonra tutuklanarak silahlı saldırı, bombalı saldırı ve cinayet gibi suçlardan dolayı 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 1986'da beş cinayet ile daha suçlandıysa da 1989'da serbest bırakıldı ve Türk istihbaratıyla işbirliği yapmaya başladı. 28 Ağustos 1996 tarihinde Bebek'te bir çay bahçesinde eski iş ortağı Alaattin Çakıcı'nın emri ile adamlarının suikast sonucu öldürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.