Emekli polis, oğlunu ayağından vurdu

10.02.2020 - 21:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2149+ kez okundu.
 

Emekli polis, oğlunu ayağından vurdu

Denizli'de emekli polis memuru Kadir Ö., tartıştığı oğlu Abdullah Ö.'yü sağ ayağından tabancayla vurarak yaraladı.

Denizli'de, Çaybaşı Caddesi'ndeki bir apartmanın 5'inci katındaki dairede yaşayan emekli polis memuru Kadir Ö. (77), evine gelen oğlu Abdullah Ö. (34) ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. AYAĞINDAN VURDU Tartışma sırasında Kadir Ö. tabancasını çıkartıp, bir el ateş etti. Kurşun, Abdullah Ö.'nün sağ ayağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. BABA GÖZALTINA ALINDI Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Ö.'nün, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kadir Ö. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, soruşturma başlattı.
Denizli'de emekli polis memuru Kadir Ö., tartıştığı oğlu Abdullah Ö.'yü sağ ayağından tabancayla vurarak yaraladı.

Denizli'de, Çaybaşı Caddesi'ndeki bir apartmanın 5'inci katındaki dairede yaşayan emekli polis memuru Kadir Ö. (77), evine gelen oğlu Abdullah Ö. (34) ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

AYAĞINDAN VURDU

Tartışma sırasında Kadir Ö. tabancasını çıkartıp, bir el ateş etti. Kurşun, Abdullah Ö.'nün sağ ayağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BABA GÖZALTINA ALINDI

Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Ö.'nün, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kadir Ö. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.