İsmail Saymaz'a CHP'li belediye sahip çıktı!

08.02.2020 - 22:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 973+ kez okundu.
 

İsmail Saymaz'a CHP'li belediye sahip çıktı!

Şehvetiye Tarikatı kitabıyla Müslümanları hedef alan İsmail Saymaz'a CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı sahip çıktı. Kadıköy Belediyesi'ne ait Caddebostan Kültür Merkezi, İsmail Saymaz'ın müsameresine ev sahipliği yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Müslümanlara yönelik sistematik mücadelesi her alanda devam ediyor. CHP'li Zeydan Karalar'ın yönettiği Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin, dün cuma namazı çıkışında Cumhuriyet gazetesi dağıtmasının yankıları sürerken, İsmail Saymaz'ın Şehvetiye Tarikatı adlı sözde kitabını Kadıköy Belediyesi'ne ait salonda tanıttığı haberi geldi. Dava dosyalarını kullanarak kitap yazılabileceğini zanneden Saymaz, 'tarikat' ve 'şehvet' kelimelerini bir araya getirdiği sözde kitabıyla İslam düşmanlarının değirmenine su taşıyarak satıştan gelen telifleri cebe indirirken, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da Saymaz'a yardımcı oluyor.  İslam düşmanlarının Müslümanlara duyduğu nefretten beslenen Saymaz ise, bu yolla cebini dolduruyor.Geçmişin komünist, şimdilerin Kemalist çocuğu Şehvetiye Tarikatı kitabıyla laikçi camiaya yaranmaya çalışan İsmail Saymaz, geçmişte komünist, şimdilerde ise Kemalist mahallenin çocuğu olarak gündem oluşturma gayretini sürdürüyor.  CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte fotoğraf çektiren Saymaz, sosyal medyadan Odabaşı'ya teşekkür etti. Twitter'dan paylaşımda bulunan Saymaz, "Bugün Kadıköy Belediyesi’nin davetlisi olarak Caddebostan Kültür Merkezi’nde ‘Şehvetiye Tarikatı’ üzerine konuştuk ve kitaplarımı imzaladım. Beni yalnız bırakmayan değerli belediye başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve sevgili Kadıköylülere çok teşekkür ederim." dedi. Odabaşı da, "Gazeteci @ismailsaymaz, yeni kitabı Şehvetiye Tarikatı'nın söyleşisi için #CaddebostanKültürMerkezi'mizde okuyucularıyla buluştu. Basının içinde doğruları cesurca söyleme becerisi gösteren az gazeteciden biri olduğun için çölde vaha gibisin sevgili Saymaz." paylaşımında bulundu.
Şehvetiye Tarikatı kitabıyla Müslümanları hedef alan İsmail Saymaz'a CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı sahip çıktı. Kadıköy Belediyesi'ne ait Caddebostan Kültür Merkezi, İsmail Saymaz'ın müsameresine ev sahipliği yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Müslümanlara yönelik sistematik mücadelesi her alanda devam ediyor.

CHP'li Zeydan Karalar'ın yönettiği Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin, dün cuma namazı çıkışında Cumhuriyet gazetesi dağıtmasının yankıları sürerken, İsmail Saymaz'ın Şehvetiye Tarikatı adlı sözde kitabını Kadıköy Belediyesi'ne ait salonda tanıttığı haberi geldi.

Dava dosyalarını kullanarak kitap yazılabileceğini zanneden Saymaz, 'tarikat' ve 'şehvet' kelimelerini bir araya getirdiği sözde kitabıyla İslam düşmanlarının değirmenine su taşıyarak satıştan gelen telifleri cebe indirirken, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da Saymaz'a yardımcı oluyor. 

İslam düşmanlarının Müslümanlara duyduğu nefretten beslenen Saymaz ise, bu yolla cebini dolduruyor.Geçmişin komünist, şimdilerin Kemalist çocuğu

Şehvetiye Tarikatı kitabıyla laikçi camiaya yaranmaya çalışan İsmail Saymaz, geçmişte komünist, şimdilerde ise Kemalist mahallenin çocuğu olarak gündem oluşturma gayretini sürdürüyor. 

CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte fotoğraf çektiren Saymaz, sosyal medyadan Odabaşı'ya teşekkür etti.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Saymaz, "Bugün Kadıköy Belediyesi’nin davetlisi olarak Caddebostan Kültür Merkezi’nde ‘Şehvetiye Tarikatı’ üzerine konuştuk ve kitaplarımı imzaladım. Beni yalnız bırakmayan değerli belediye başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve sevgili Kadıköylülere çok teşekkür ederim." dedi.

Odabaşı da, "Gazeteci @ismailsaymaz, yeni kitabı Şehvetiye Tarikatı'nın söyleşisi için #CaddebostanKültürMerkezi'mizde okuyucularıyla buluştu. Basının içinde doğruları cesurca söyleme becerisi gösteren az gazeteciden biri olduğun için çölde vaha gibisin sevgili Saymaz." paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.