Ermeni Köpeği Sevan Nişanyan'dan alçak sözler!

26.01.2020 - 14:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1602+ kez okundu.
 

Ermeni Köpeği Sevan Nişanyan'dan alçak sözler!

Hapishane firarisi eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, 6.8 büyüklüğünde bir deprem yaşayan Elazığlılara alçakça sözlerle hakaret etti.

Taraf gazetesinin eski Ermeni yazarı Sevan Nişanyan, 29 kişinin yaşamını yitirdiği Elazığ depreminin ardından Elazığlı vatandaşlarla dalga geçip hakaret yağdırdı. Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı alçak paylaşımında, "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz." dedi.
Hapishane firarisi eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, 6.8 büyüklüğünde bir deprem yaşayan Elazığlılara alçakça sözlerle hakaret etti.

Taraf gazetesinin eski Ermeni yazarı Sevan Nişanyan, 29 kişinin yaşamını yitirdiği Elazığ depreminin ardından Elazığlı vatandaşlarla dalga geçip hakaret yağdırdı.

Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı alçak paylaşımında, "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.