İşte İstanbul'da paniğe neden olan Çinli

GÜNDEM 24.01.2020 - 15:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1317+ kez okundu.
 

İşte İstanbul'da paniğe neden olan Çinli

Korona Virüsü şüphesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans uçakla ülkesine gönderilen Çinli kadının görüntüsü ortaya çıktı.

İstanbul'da grip olduğunu belirterek hastaneye başvuran Çinli kadın ülkesine gönderildi.   Diğer hastalardan izole edildi İstanbul'a bir kaç gün önce geldiği öğrenilen Çinli kadın, dün sabah saatlerinde Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Çin uyruklu kadının Wuhan'dan geldiği öğrenilince tedbiren diğer hastalardan izole edildi.   Araştırma hastanesine sevk edildi 'Şüpheli vaka' olarak değerlendirilen Çinli kadın daha sonra Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çinli kadın negatif basınçlı gözlem odasında tedavi altına alındı.   Ülkesine gönderildi Tetkikleri süren Çinli kadın bu sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla ülkesine gönderildi.
Korona Virüsü şüphesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından ambulans uçakla ülkesine gönderilen Çinli kadının görüntüsü ortaya çıktı.

İstanbul'da grip olduğunu belirterek hastaneye başvuran Çinli kadın ülkesine gönderildi.

 

Diğer hastalardan izole edildi

İstanbul'a bir kaç gün önce geldiği öğrenilen Çinli kadın, dün sabah saatlerinde Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Çin uyruklu kadının Wuhan'dan geldiği öğrenilince tedbiren diğer hastalardan izole edildi.

 

Araştırma hastanesine sevk edildi

'Şüpheli vaka' olarak değerlendirilen Çinli kadın daha sonra Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çinli kadın negatif basınçlı gözlem odasında tedavi altına alındı.

 

Ülkesine gönderildi

Tetkikleri süren Çinli kadın bu sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla ülkesine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.