Emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz halde basıldı

22.01.2020 - 14:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2019+ kez okundu.
 

Emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz halde basıldı

ABD'de New York Polis Departmanı'nda ortaya çıkan cinsel ilişki skandalı, polis teşkilatının ve ülke basınının gündemine oturdu. Bir polis memuru, emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken basıldı.

New York Polis Departmanı'nda (NYPD) görev yapan polis memuru 39 yaşındaki Brandi Sanchez, geçtiğimiz cuma günü polis merkezinin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz bir halde yakalandı. Çift cinsel ilişkiye girdiği sırada Sanchez'in meslektaşları tarafından fark edildiler. Adı açıklanmayan sevgilisi ve memur Sanchez'den binayı terk etmeleri istendi.   SORUŞTURMA BAŞLATILDI Alkollü olduğu öne sürülen Sanchez hakkında soruşturma başlatıldı. Görev başındaki polis, emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz halde basıldı PASİF BİR GÖREVE ÇEKİLDİ Soruşturma süresince Sanchez'in silahı ve rozetine el konulurken, pasif bir göreve çekildiği belirtildi. Kadının 2004'ten bu yana polis olarak görev yaptığı öğrenildi.   5 DAKİKA KALMIŞTI ABD basınına yansıyan bilgilere göre olay sırasında Sanchez'in mesaisinin bitmesine 5 dakika kaldığı öne sürüldü.
ABD'de New York Polis Departmanı'nda ortaya çıkan cinsel ilişki skandalı, polis teşkilatının ve ülke basınının gündemine oturdu. Bir polis memuru, emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken basıldı.

New York Polis Departmanı'nda (NYPD) görev yapan polis memuru 39 yaşındaki Brandi Sanchez, geçtiğimiz cuma günü polis merkezinin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz bir halde yakalandı.

Çift cinsel ilişkiye girdiği sırada Sanchez'in meslektaşları tarafından fark edildiler. Adı açıklanmayan sevgilisi ve memur Sanchez'den binayı terk etmeleri istendi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Alkollü olduğu öne sürülen Sanchez hakkında soruşturma başlatıldı.

Görev başındaki polis, emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz halde basıldı


PASİF BİR GÖREVE ÇEKİLDİ
Soruşturma süresince Sanchez'in silahı ve rozetine el konulurken, pasif bir göreve çekildiği belirtildi. Kadının 2004'ten bu yana polis olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

5 DAKİKA KALMIŞTI
ABD basınına yansıyan bilgilere göre olay sırasında Sanchez'in mesaisinin bitmesine 5 dakika kaldığı öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.