Rabbimiz Onbinlerce Devesini öldürenlerin tepesine ceviz büyüklüğünde dolu yağdırdı

GÜNDEM 20.01.2020 - 18:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 977+ kez okundu.
 

Rabbimiz Onbinlerce Devesini öldürenlerin tepesine ceviz büyüklüğünde dolu yağdırdı

Canberra bölgesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu yüzlerce araca zarar verirken, yaşamı da olumsuz etkiledi.

Ülkede 10 binden fazla deveyi fazla su içiyor diye katleden Avustralya'nın yaşadığı doğa felaketleri son bulmuyor. Eylül ayından bu yana orman yangınları ile aylarca mücadele eden ülke, bu sefer şiddetli yağış ve fırtınayla mücadele ediyor.   CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI Canberra bölgesinde, ceviz büyüklüğünde dolu yağışının etkisini gösterdiği öğrenildi. Dolu sonrası yüzlerce araç ve binada hasar oluşurken, Avustralya Acil Durum Ajansı, dolu fırtınasından sonra yaklaşık 1,200 acil yardım talebi aldıklarını belirtti.
Canberra bölgesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu yüzlerce araca zarar verirken, yaşamı da olumsuz etkiledi.

Ülkede 10 binden fazla deveyi fazla su içiyor diye katleden Avustralya'nın yaşadığı doğa felaketleri son bulmuyor.

Eylül ayından bu yana orman yangınları ile aylarca mücadele eden ülke, bu sefer şiddetli yağış ve fırtınayla mücadele ediyor.

 

CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI

Canberra bölgesinde, ceviz büyüklüğünde dolu yağışının etkisini gösterdiği öğrenildi. Dolu sonrası yüzlerce araç ve binada hasar oluşurken, Avustralya Acil Durum Ajansı, dolu fırtınasından sonra yaklaşık 1,200 acil yardım talebi aldıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.