Johnson'dan "Adı Trump olsun" önerisi

GÜNDEM 14.01.2020 - 11:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1698+ kez okundu.
 

Johnson'dan "Adı Trump olsun" önerisi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, nükleer müzakerelerle ilgili esprili bir açıklamada bulundu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ABD Başkanı Donald Trump'ı nükleer anlaşmayı "kendi anlaşmasına" çevirme çağrısında bulundu. Johnson, "Taran'daki nükleer müzakerelerden kurtulacaksak gelin onu yeni bir anlaşma ile değiştirelim. Adı Trump anlaşması olsun. Bu ilerleyebilmek için güzel bir adım olur "ifadelerini kullandı.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, nükleer müzakerelerle ilgili esprili bir açıklamada bulundu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ABD Başkanı Donald Trump'ı nükleer anlaşmayı "kendi anlaşmasına" çevirme çağrısında bulundu.

Johnson, "Taran'daki nükleer müzakerelerden kurtulacaksak gelin onu yeni bir anlaşma ile değiştirelim. Adı Trump anlaşması olsun. Bu ilerleyebilmek için güzel bir adım olur "ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.