GÜNDEM 31.12.2019 - 14:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 513+ kez okundu.
 

Be hey mezhepsel hadis din tüccarları milleti rahat bırakında yeni yıla huzur içinde girsinler

Mezhepsel Hadis din tüccarları face dahil bir çok sanal alemde ve sokaklarda bildiri dağıtıp kendileri sanki Kuran müslümanıymış gibi millete : YENİ YIL HİRİSTİYAN ADETİ KUTLAMAYIN sanki ALLAH bunlara sevap ve gunah yetkisi vermiş gibi etrafımızda dolanıyorlar. Bak sapık mezhepsel hadis din tüccarları..., saf temiz insanların dini duyguları ile oynayıp yeteri kadar para çaldınız dolandırdınız. Bırakın milletin yakasını ve ayetlerde geçen 12 ayın son ayı ve son günü olan Yeni yıllarını isterlerse Namaz ve Dua ile, isterlerse Rakı Sarap Viski masalarında dans ederek geçirsin size ne? Rabbimizin bizi özgür kıldıgı konularda ahkam kesmek sizin ne haddinize.. Hey Sapık kul din tüccarları : Kimi cennet Kimi Cehennem ister siz ise cehennemlerin en kötüsü SAKAR cehennemine adaysınız. Siz kendi halinize ağlayın. Bırakın milletin ceplerini rahat bırakın.
Be hey mezhepsel hadis din tüccarları milleti rahat bırakında yeni yıla huzur içinde girsinler

Mezhepsel Hadis din tüccarları face dahil bir çok sanal alemde ve sokaklarda bildiri dağıtıp kendileri sanki Kuran müslümanıymış gibi millete : YENİ YIL HİRİSTİYAN ADETİ KUTLAMAYIN sanki ALLAH bunlara sevap ve gunah yetkisi vermiş gibi etrafımızda dolanıyorlar.

Bak sapık mezhepsel hadis din tüccarları..., saf temiz insanların dini duyguları ile oynayıp yeteri kadar para çaldınız dolandırdınız. Bırakın milletin yakasını ve ayetlerde geçen 12 ayın son ayı ve son günü olan Yeni yıllarını isterlerse Namaz ve Dua ile, isterlerse Rakı Sarap Viski masalarında dans ederek geçirsin size ne? Rabbimizin bizi özgür kıldıgı konularda ahkam kesmek sizin ne haddinize..

Hey Sapık kul din tüccarları : Kimi cennet Kimi Cehennem ister siz ise cehennemlerin en kötüsü SAKAR cehennemine adaysınız. Siz kendi halinize ağlayın. Bırakın milletin ceplerini rahat bırakın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.