Trump'ın Evde Tek Başına'daki sahnesini kestiler.

28.12.2019 - 13:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1240+ kez okundu.
 

Trump'ın Evde Tek Başına'daki sahnesini kestiler.

Kanada'nın ulusal yayın yapan televizyonlarından CBC, 'Evde Tek Başına' filminde Donald Trump'ın sahnesini filmden çıkararak tartışma yarattı. Başkan'ın büyük oğlu, Donald Trump Jr, Twitter hesabından "zavallıca" paylaşımı ile konuyu gündeme taşıdı.

Evde Tek Başına serisini bilmeyen var mı? Orjinal adı Home Alone 2: Lost in New York'ta, Macaulay Culkin'in canlandırdığı karakter, Trump'a yol soruyordu. Sahnenin çıkarılması ile ilgili CBC televizyonu yetkilisi Chuck Thompson açıklama yaptı ve filmden sekiz dakikalık bir bölümün çıkarıldığını söyledi. Thompson , Trump'ın sahnesinin çıkarılışının siyasi amaç taşımadığını da savundu Kanal bu kesintinin, 120 dakikalık filmde reklamlara yer açmak amacıyla, üstelik de Trump başkan olmadan önce yapıldığını söyledi. Başkan'ın büyük oğlu, Donald Trump Jr, Twitter hesabından "zavallıca" paylaşımı ile Twitter'ı salladı. Sonrasındaki bağlantılı tweet'inde ise Kanada Başbakanı'nı hedef aldı ve "Sanırım Justin T, Nato ve ticaret konularında onu, ödeme yapmak zorunda bırakmamdan hoşlanmıyor" dediBaşkan Trump da sonrasında Twitter hesabından o sahnenin de yer aldığı bir paylaşım yaptı ve "Film bir daha asla eskisi gibi olmayacak" dedi sonrasında ise parantez içinde "şaka yapıyorum" yazdı. Sonrasındaki bağlantılı tweet'inde ise Kanada Başbakanı'nı hedef aldı ve "Sanırım Justin T, Nato ve ticaret konularında onu, ödeme yapmak zorunda bırakmamdan hoşlanmıyor" dedi.Özellikle Noel dönemi yayınlanan filmle ilgili Donald Trump, birkaç gün önce "Gurur duyduğum bir işti" demişti.
Kanada'nın ulusal yayın yapan televizyonlarından CBC, 'Evde Tek Başına' filminde Donald Trump'ın sahnesini filmden çıkararak tartışma yarattı. Başkan'ın büyük oğlu, Donald Trump Jr, Twitter hesabından "zavallıca" paylaşımı ile konuyu gündeme taşıdı.

Evde Tek Başına serisini bilmeyen var mı? Orjinal adı Home Alone 2: Lost in New York'ta, Macaulay Culkin'in canlandırdığı karakter, Trump'a yol soruyordu.Trump'ı küplere bindiren olay! Evde Tek Başına'daki sahnesini kestiler
Sahnenin çıkarılması ile ilgili CBC televizyonu yetkilisi Chuck Thompson açıklama yaptı ve filmden sekiz dakikalık bir bölümün çıkarıldığını söyledi. Thompson , Trump'ın sahnesinin çıkarılışının siyasi amaç taşımadığını da savunduTrump'ı küplere bindiren olay! Evde Tek Başına'daki sahnesini kestiler
Kanal bu kesintinin, 120 dakikalık filmde reklamlara yer açmak amacıyla, üstelik de Trump başkan olmadan önce yapıldığını söyledi.

Trump'ı küplere bindiren olay! Evde Tek Başına'daki sahnesini kestiler

Başkan'ın büyük oğlu, Donald Trump Jr, Twitter hesabından "zavallıca" paylaşımı ile Twitter'ı salladı. Sonrasındaki bağlantılı tweet'inde ise Kanada Başbakanı'nı hedef aldı ve "Sanırım Justin T, Nato ve ticaret konularında onu, ödeme yapmak zorunda bırakmamdan hoşlanmıyor" dediTrump'ı küplere bindiren olay! Evde Tek Başına'daki sahnesini kestilerBaşkan Trump da sonrasında Twitter hesabından o sahnenin de yer aldığı bir paylaşım yaptı ve "Film bir daha asla eskisi gibi olmayacak" dedi sonrasında ise parantez içinde "şaka yapıyorum" yazdı. Sonrasındaki bağlantılı tweet'inde ise Kanada Başbakanı'nı hedef aldı ve "Sanırım Justin T, Nato ve ticaret konularında onu, ödeme yapmak zorunda bırakmamdan hoşlanmıyor" dedi.Trump'ı küplere bindiren olay! Evde Tek Başına'daki sahnesini kestilerÖzellikle Noel dönemi yayınlanan filmle ilgili Donald Trump, birkaç gün önce "Gurur duyduğum bir işti" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.