Davutoğlu'ndan hiçbir şey olmaz çünkü...

20.12.2019 - 13:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1966+ kez okundu.
 

Davutoğlu'ndan hiçbir şey olmaz çünkü...

Gelecek Partisi'ni kuran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, yeni oluşumlara ilişkin yaptığı değerlendirmede dikkat çeken ifadeler kullandı.

Parti kurma heveslisi eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, Gelecek Partisi'nin başarılı olamayacağını söyledi. Atılgan Bayar, Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partiden bir şey olmayacağını söyleyerek, "Sayın Davutoğlu hakkında son bir paylaşım yapıp bu konuyu kapatıyorum. Biliyorsunuz, 2009 yılında ‘Davutoğlu Başbakan olacak,’ yazısını yazdığım zaman, kendisinin dahi bundan haberi yoktu. Başbakanlıktan düşürüldüğü zaman da kendisini açık olarak tek müdafa edenin ben olduğumu hatırlarsınız. Şimdi şunu söylüyorum: Davutoğlu partisinden hiç bir şey olmaz. Sebebi şunlardır: Entelektüel okumuş/bilgili insana değil, düşünce üreten insana denir. Sayın Davutoğlu entelektüel değildir. Dolayısıyla partisinin de özgün bir fikri yoktur. Oluşumu demokrat iddialı bir İslamcı oluşumdur. İnsan haklarını müdafa eder ama eşcinsellerin insan haklarını müdafa edemez" dedi. "Geçmiş olsun" Davutoğlu'nun özgün düşünce üretemediğini belirten Bayar, "Gelecek Partisi’ne geçmiş olsun dileklerimi iletirken, Demokrat Parti’nin Radikal Demokrat Deklarasyon’unu tırtıklamalarını bırakmalarını öneriyorum. O bütüncüldür. Parçalı demokrasi olmaz. Sorun Sayın Davutoğlu’nun entelektüel olması değil; entelektüel olmaması, özgün bir düşünce üretememesidir" dedi.
Gelecek Partisi'ni kuran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, yeni oluşumlara ilişkin yaptığı değerlendirmede dikkat çeken ifadeler kullandı.

Parti kurma heveslisi eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, Gelecek Partisi'nin başarılı olamayacağını söyledi.

Atılgan Bayar, Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partiden bir şey olmayacağını söyleyerek, "Sayın Davutoğlu hakkında son bir paylaşım yapıp bu konuyu kapatıyorum. Biliyorsunuz, 2009 yılında ‘Davutoğlu Başbakan olacak,’ yazısını yazdığım zaman, kendisinin dahi bundan haberi yoktu. Başbakanlıktan düşürüldüğü zaman da kendisini açık olarak tek müdafa edenin ben olduğumu hatırlarsınız. Şimdi şunu söylüyorum: Davutoğlu partisinden hiç bir şey olmaz. Sebebi şunlardır: Entelektüel okumuş/bilgili insana değil, düşünce üreten insana denir. Sayın Davutoğlu entelektüel değildir. Dolayısıyla partisinin de özgün bir fikri yoktur. Oluşumu demokrat iddialı bir İslamcı oluşumdur. İnsan haklarını müdafa eder ama eşcinsellerin insan haklarını müdafa edemez" dedi.

"Geçmiş olsun"

Davutoğlu'nun özgün düşünce üretemediğini belirten Bayar, "Gelecek Partisi’ne geçmiş olsun dileklerimi iletirken, Demokrat Parti’nin Radikal Demokrat Deklarasyon’unu tırtıklamalarını bırakmalarını öneriyorum. O bütüncüldür. Parçalı demokrasi olmaz. Sorun Sayın Davutoğlu’nun entelektüel olması değil; entelektüel olmaması, özgün bir düşünce üretememesidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.