'En gizli FETÖ'cü Ahmet Necdet Sezer'dir'

07.12.2019 - 13:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1574+ kez okundu.
 

'En gizli FETÖ'cü Ahmet Necdet Sezer'dir'

Fransa'da firari yaşayan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye döneceğini açıklayan Cem Uzan, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyip yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'i suçlamıştı. Sosyal medyada isim vermeye devam eden Uzan, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" dedi. Uzan'dan bomba iddia Yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını belirten Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Uzan yeni yaptığı paylaşımında, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer. Devamı gelecek..." ifadelerini kullandı. Babacan ve Şener paylaşımı Uzan, daha önce yaptığı paylaşımda "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçlamıştı.
Fransa'da firari yaşayan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye döneceğini açıklayan Cem Uzan, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyip yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan ve Abdüllatif Şener'i suçlamıştı. Sosyal medyada isim vermeye devam eden Uzan, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer" dedi.

Uzan'dan bomba iddia

Yakın tarihlerde Türkiye'ye dönüş yapacağını belirten Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Uzan yeni yaptığı paylaşımında, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer. Devamı gelecek..." ifadelerini kullandı.

Babacan ve Şener paylaşımı

Uzan, daha önce yaptığı paylaşımda "Uzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan-Abdüllatif Şener" diyerek dönemin bakanlarını suçlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.