Los Angeles’te dağ aslanı dehşeti!

GÜNDEM 06.12.2019 - 15:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1207+ kez okundu.
 

Los Angeles’te dağ aslanı dehşeti!

ABD'de dağ aslanları şehirlere indi. Kaliforniya'da bir kadın köpeğini kurtarmak için dağ aslanını yumrukladı.

Güney Kaliforniyalı bir kadın bir dağ aslanına yumruk attı ve köpeğini arka bahçesindeki bir saldırıdan kurtarmak için çenesini açmaya çalıştı, köpek kadının tüm uğraşlarına rağmen kurtulamadı. Saldırı, Los Angeles şehir merkezinin ormanlık banliyösünde gerçekleşti. Dağ aslanı Perşembe günü Simi Vadisi'ndeki bir evin arka bahçesinde minyatür schnauzer cinsi bir köpeğe saldırdı, onu kurtarmaya çalışan köpeğin sahibini de yaraladı. Polis "Belli ki sahibi tüm köpek sahiplerinin yaptığı gibi, köpeğini çok önemsiyordu. Dağ aslanını yumruklayarak, dirsekleyerek ve çenelerini açarak köpeğini kurtarmaya çalıştı.” bilgisini verdi. Bölgenin yabani kesimlerinde bulunan dağ aslanlarının, Santa Monica Dağları ulusal rekreasyon alanı ve çevre yollarının giderek artan şekilde parçaladığı ortamlarda nasıl yaşadıkları inceleniyor. Polis, saldıran dağ aslanının bir yaka tasması olduğunu, ancak memurların köpeğe saldıran hayvanın tasması olup olmadığını göremediklerini de açıkladı.
ABD'de dağ aslanları şehirlere indi. Kaliforniya'da bir kadın köpeğini kurtarmak için dağ aslanını yumrukladı.

Güney Kaliforniyalı bir kadın bir dağ aslanına yumruk attı ve köpeğini arka bahçesindeki bir saldırıdan kurtarmak için çenesini açmaya çalıştı, köpek kadının tüm uğraşlarına rağmen kurtulamadı.

Saldırı, Los Angeles şehir merkezinin ormanlık banliyösünde gerçekleşti. Dağ aslanı Perşembe günü Simi Vadisi'ndeki bir evin arka bahçesinde minyatür schnauzer cinsi bir köpeğe saldırdı, onu kurtarmaya çalışan köpeğin sahibini de yaraladı. Polis "Belli ki sahibi tüm köpek sahiplerinin yaptığı gibi, köpeğini çok önemsiyordu. Dağ aslanını yumruklayarak, dirsekleyerek ve çenelerini açarak köpeğini kurtarmaya çalıştı.” bilgisini verdi.

Bölgenin yabani kesimlerinde bulunan dağ aslanlarının, Santa Monica Dağları ulusal rekreasyon alanı ve çevre yollarının giderek artan şekilde parçaladığı ortamlarda nasıl yaşadıkları inceleniyor.

Polis, saldıran dağ aslanının bir yaka tasması olduğunu, ancak memurların köpeğe saldıran hayvanın tasması olup olmadığını göremediklerini de açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.