Etçi Nusret kendini Mafia lideri sanıyormuş

GÜNDEM 11.11.2019 - 11:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 924+ kez okundu.
 

Etçi Nusret kendini Mafia lideri sanıyormuş

Etçi Nusret Gökçe'nin davalık olduğu çalışanları şaşırtan açıklamalarda bulundu. Nusret'in kendisini mafya babası ''Tony Montana'' olarak gördüğünü belirten eski çalışanları, ''Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur'' diye kendilerine bağırdığını söyledi.

'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe, New York’taki et lokantasında çalışan 4 garsonla mahkemelik olmuştu. ''Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur'' Süleyman Küçür, Onur Usluca, Yunus Delimehmet ve Batuhan Yunkuş ‘Bahşişlerimize el koydu, bize mobbing uyguladı, sonra da haksız yere işten çıkardı’ iddiasıyla Nusret Gökçe’ye dava açmıştı. ABD mahkemesi, Gökçe’yi 237 bin dolar (1 milyon 366 bin TL) tazminat ödemeye mahkum etmişti. New York Daily New Gazetesi, Nusret Gökçe’ye dava açan 4 kişiyle konuştu. İşte çalışanların Nusret hakkındaki iddiaları... 1- Nusret, New York’taki şubesinden günde 130 bin dolar (750 bin TL) ciro yapıyor. 2- Bize maaş ve bahşişler olmak üzere haftalık 2 bin dolar (11 bin 500 TL) ödüyordu. Ama bunun ne kadarının bahşiş olduğunu gizliyordu. Sorduğumuzda cevap vermiyordu. 3- Nusret bize diktatör gibi davranıyordu. Bize "Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur" diye bağırıyordu. 4- Sürekli izlediği ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) filminin etkisindeydi. Kendini o filmdeki mafya babası 'Tony Montana' sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu.    
Etçi Nusret Gökçe'nin davalık olduğu çalışanları şaşırtan açıklamalarda bulundu. Nusret'in kendisini mafya babası ''Tony Montana'' olarak gördüğünü belirten eski çalışanları, ''Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur'' diye kendilerine bağırdığını söyledi.

'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe, New York’taki et lokantasında çalışan 4 garsonla mahkemelik olmuştu.

''Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur''
Süleyman Küçür, Onur Usluca, Yunus Delimehmet ve Batuhan Yunkuş ‘Bahşişlerimize el koydu, bize mobbing uyguladı, sonra da haksız yere işten çıkardı’ iddiasıyla Nusret Gökçe’ye dava açmıştı. ABD mahkemesi, Gökçe’yi 237 bin dolar (1 milyon 366 bin TL) tazminat ödemeye mahkum etmişti.

New York Daily New Gazetesi, Nusret Gökçe’ye dava açan 4 kişiyle konuştu. İşte çalışanların Nusret hakkındaki iddiaları...


1- Nusret, New York’taki şubesinden günde 130 bin dolar (750 bin TL) ciro yapıyor.

2- Bize maaş ve bahşişler olmak üzere haftalık 2 bin dolar (11 bin 500 TL) ödüyordu. Ama bunun ne kadarının bahşiş olduğunu gizliyordu. Sorduğumuzda cevap vermiyordu.

3- Nusret bize diktatör gibi davranıyordu. Bize "Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur" diye bağırıyordu.

4- Sürekli izlediği ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) filminin etkisindeydi. Kendini o filmdeki mafya babası 'Tony Montana' sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.