Bir Öğrenci, İki Öğretmeni ve Sınıf Arkadaşını Bıçakladı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.10.2024 - 14:53, Güncelleme: 02.10.2024 - 14:53
 

Bir Öğrenci, İki Öğretmeni ve Sınıf Arkadaşını Bıçakladı

Galler'de ders arasında iki öğretmeni ve bir sınıf arkadaşını bıçaklayarak yaralayan 13 yaşındaki öğrenci, polise verdiği ifadede 'Tüm gözlerin bana çevrileceğini bildiğim için yaptım' dedi.

İngiltere'de bir okulda gerçekleşen bıçaklı saldırının 13 yaşındaki failinin ifadesi, adeta kan dondurdu. Galler'in Carmarthenshire şehrinde bulunan bir okulda, 13 yaşındaki kız öğrenci, ders arasında yanında getirdiği bıçakla koridora çıktı.   3 KİŞİYİ BIÇAKLADI Koridorda gördüğü bir öğretmene 'Seni öldüreceğim' diyerek bıçakla saldıran kız öğrenci, saldırıyı engellemek isteyen iki öğretmen ve sınıf arkadaşına da saldırdı. Kanlar içinde kalan öğretmene, hava ambulansıyla yardım edilirken, diğer iki kişi ise saldırıyı daha hafif yaralarla atlattı. "TELEVİZYONA ÇIKACAĞIMI BİLİYORDUM, ÜNLÜ OLMAK İÇİN YAPTIM" Saldırı sonrası gözaltına alınan 13 yaşındaki öğrenci mahkemede gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin, 'Öğretmenlerimi bıçaklarsam bu olayın televizyona çıkacağına emindim. Tüm gözler bana çevrilecekti. Dikkat çekmek için yaptım. Bu ünlü olmanın bir yolu.' dedi.   CİNAYETE TEŞEBBÜSÜ REDDETTİ Savcı William Hughes, 14 yaşındaki sanığın okula kesici aletler soktuğunu kabul ettiğini ancak cinayete teşebbüs suçlamasını reddettiğini söyledi.
Galler'de ders arasında iki öğretmeni ve bir sınıf arkadaşını bıçaklayarak yaralayan 13 yaşındaki öğrenci, polise verdiği ifadede 'Tüm gözlerin bana çevrileceğini bildiğim için yaptım' dedi.

İngiltere'de bir okulda gerçekleşen bıçaklı saldırının 13 yaşındaki failinin ifadesi, adeta kan dondurdu.

Galler'in Carmarthenshire şehrinde bulunan bir okulda, 13 yaşındaki kız öğrenci, ders arasında yanında getirdiği bıçakla koridora çıktı.

 

3 KİŞİYİ BIÇAKLADI

Koridorda gördüğü bir öğretmene 'Seni öldüreceğim' diyerek bıçakla saldıran kız öğrenci, saldırıyı engellemek isteyen iki öğretmen ve sınıf arkadaşına da saldırdı.

Kanlar içinde kalan öğretmene, hava ambulansıyla yardım edilirken, diğer iki kişi ise saldırıyı daha hafif yaralarla atlattı.


"TELEVİZYONA ÇIKACAĞIMI BİLİYORDUM, ÜNLÜ OLMAK İÇİN YAPTIM"

Saldırı sonrası gözaltına alınan 13 yaşındaki öğrenci mahkemede gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin, 'Öğretmenlerimi bıçaklarsam bu olayın televizyona çıkacağına emindim. Tüm gözler bana çevrilecekti. Dikkat çekmek için yaptım. Bu ünlü olmanın bir yolu.' dedi.

 

CİNAYETE TEŞEBBÜSÜ REDDETTİ

Savcı William Hughes, 14 yaşındaki sanığın okula kesici aletler soktuğunu kabul ettiğini ancak cinayete teşebbüs suçlamasını reddettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.