Erkek Arkadaşını Döven Adamı Bıçakladı

23.09.2024 - 12:41, Güncelleme: 23.09.2024 - 12:41
 

Erkek Arkadaşını Döven Adamı Bıçakladı

Samsun'da bir kadın, sokakta yürürken erkek arkadaşıyla kavgaya tutuşan genci karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan kadın adliyeye sevk edilirken, yaralı genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, bir kadın erkek arkadaşıyla kavga eden genci karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan kadın adliyeye sevk edildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'de yaşayan S.N.A.(23) adlı kadın gezmek için Samsun'a geldi. S.N.A. erkek arkadaşı E.B. ile buluşup gezerken sokakta D.A.(24) ile karşılaştılar. E.B. ile D.A. arasında kavga çıktı. Bu sırada araya giren S.N.A., erkek arkadaşıyla kavga eden D.A.'yı karnından bıçakladı.   GÖZALTINA ALINARAK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Ağır yaralanan D.A. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan S.N.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.
Samsun'da bir kadın, sokakta yürürken erkek arkadaşıyla kavgaya tutuşan genci karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Gözaltına alınan kadın adliyeye sevk edilirken, yaralı genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, bir kadın erkek arkadaşıyla kavga eden genci karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan kadın adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'de yaşayan S.N.A.(23) adlı kadın gezmek için Samsun'a geldi. S.N.A. erkek arkadaşı E.B. ile buluşup gezerken sokakta D.A.(24) ile karşılaştılar. E.B. ile D.A. arasında kavga çıktı. Bu sırada araya giren S.N.A., erkek arkadaşıyla kavga eden D.A.'yı karnından bıçakladı.

 

GÖZALTINA ALINARAK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Ağır yaralanan D.A. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan S.N.A., Samsun Adliyesine sevk edildi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.