Araba İçinde 5,5 Kilo Kokain Bulundu

UYUŞTURUCU 19.09.2024 - 12:23, Güncelleme: 19.09.2024 - 12:23
 

Araba İçinde 5,5 Kilo Kokain Bulundu

Ekiplerce, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube müdürlükleri ekiplerince, İzmir'e  İstanbul'dan otomobile gizlenerek uyuşturucu getirileceği öğrenildi. Bu kapsamda ekipler otomobili takibe aldı.   NARKOTİK KÖPEĞİ 'EREZ' BULDU Otomobilin 17 Eylül'de Kemalpaşa ilçesinde durduğu tespit edildi. Özel eğitimli narkotik köpeği Erez ile otomobilde arama yapıldı. Erez'in tepki verdiği çantadan 5 kilo 537 gram kokain ele geçirilirken, çalışmalar kapsamında O.B. ve Y.T. gözaltına alındı.
Ekiplerce, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube müdürlükleri ekiplerince, İzmir'e  İstanbul'dan otomobile gizlenerek uyuşturucu getirileceği öğrenildi.

Bu kapsamda ekipler otomobili takibe aldı.

 

NARKOTİK KÖPEĞİ 'EREZ' BULDU

Otomobilin 17 Eylül'de Kemalpaşa ilçesinde durduğu tespit edildi.

Özel eğitimli narkotik köpeği Erez ile otomobilde arama yapıldı.

Erez'in tepki verdiği çantadan 5 kilo 537 gram kokain ele geçirilirken, çalışmalar kapsamında O.B. ve Y.T. gözaltına alındı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.