Burun Amaliyatından Camlı Çıkamadı

GÜNDEM 04.09.2024 - 16:50, Güncelleme: 04.09.2024 - 16:50
 

Burun Amaliyatından Camlı Çıkamadı

İstanbul'da 19 yaşındaki Heval Pekgöz adlı genç kız, burun ameliyatı olmak için gittiği hastaneden sağ çıkamadı. Özel bir hastanede yapılan operasyonda anestezi sonrası kalbi duran Pekgöz, 20 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın ailesi, hastane ve sorumlu doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul'da Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Heval Pekgöz, hem burun etini aldırmak hem de estetik operasyon yaptırmak amacıyla Maltepe'de özel bir hastaneye gitti. Narkoz aşamasında her şey kötüye gitmeye başladı ve genç kız kalp krizi geçirdi. 20 gündür yaşam mücadelesi veren Pekgöz'ün yaşamını yitirdiği öğrenildi. İhmaller silsilesi hayatına mal oldu! 19 yaşındaki genç kız, burun ameliyatından sonra yaşamını yitirdi   ANESTEZİDEN SONRA KALBİ DURMUŞ NTV'de yer alan habere göre genç kızın ailesi, kızlarının ölümünde ihmaller zinciri olduğunu öne sürdü. Anesteziden sonra kızlarının kalbinin durduğu ancak kendilerine durumunun çok iyi olduğunu söylendiğini ifade eden baba Ferhat Pekgöz, önce tedbir olarak Kurtköy'deki bir hastaneye götürüldüklerini, daha sonra ise 112 kaydı açılmadığı için tekrar başka bir şubeye yönlendirildiklerini anlattı.   BİR GÜNDE HASTANE HASTANE GEZDİLER Baba Pekgöz, aynı gün içinde 3 hastane değiştirmek zorunda kaldıklarını, ihmal yüzünden kızlarının hayatını kaybettiğini söyledi. Anne Özlem Pekgöz de kızını yoğun bakımda görmek istediğini ancak izin verilmediğini, gözlerinin sedyedeyken açık olduğunu ve entübe olmadığını anlattı. 30 Ağustos'ta kızlarını kaybeden Pekgöz ailesi, hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
İstanbul'da 19 yaşındaki Heval Pekgöz adlı genç kız, burun ameliyatı olmak için gittiği hastaneden sağ çıkamadı. Özel bir hastanede yapılan operasyonda anestezi sonrası kalbi duran Pekgöz, 20 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın ailesi, hastane ve sorumlu doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul'da Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Heval Pekgöz, hem burun etini aldırmak hem de estetik operasyon yaptırmak amacıyla Maltepe'de özel bir hastaneye gitti. Narkoz aşamasında her şey kötüye gitmeye başladı ve genç kız kalp krizi geçirdi. 20 gündür yaşam mücadelesi veren Pekgöz'ün yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İhmaller silsilesi hayatına mal oldu! 19 yaşındaki genç kız, burun ameliyatından sonra yaşamını yitirdi

 

ANESTEZİDEN SONRA KALBİ DURMUŞ

NTV'de yer alan habere göre genç kızın ailesi, kızlarının ölümünde ihmaller zinciri olduğunu öne sürdü. Anesteziden sonra kızlarının kalbinin durduğu ancak kendilerine durumunun çok iyi olduğunu söylendiğini ifade eden baba Ferhat Pekgöz, önce tedbir olarak Kurtköy'deki bir hastaneye götürüldüklerini, daha sonra ise 112 kaydı açılmadığı için tekrar başka bir şubeye yönlendirildiklerini anlattı.

 

BİR GÜNDE HASTANE HASTANE GEZDİLER

Baba Pekgöz, aynı gün içinde 3 hastane değiştirmek zorunda kaldıklarını, ihmal yüzünden kızlarının hayatını kaybettiğini söyledi.

Anne Özlem Pekgöz de kızını yoğun bakımda görmek istediğini ancak izin verilmediğini, gözlerinin sedyedeyken açık olduğunu ve entübe olmadığını anlattı.

30 Ağustos'ta kızlarını kaybeden Pekgöz ailesi, hastane ve sorumlu doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.