Evinde Uyurken Vuruldu

CİNAYET 03.09.2024 - 11:48, Güncelleme: 03.09.2024 - 11:48
 

Evinde Uyurken Vuruldu

Yüreğir’de meydana gelen olayda İbrahim Budan, yatağında uyuduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısı sonucu bacağından yaralandı.

Adını sıkça suç olaylarıyla duyduğumuz Adana’dan yine bir silahlı saldırı haberi geldi. Adana’da Merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşayan İbrahim Budan'ın başına 23.00 sularında ilginç bir olay geldi.   YATAĞINDA UYURKEN VURULDU Budan, yatağında uyuduğu sırada iddiaya göre açık bahçe kapısından gizlice eve giren kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Bacağından vurulan Budan, çevredeki komşularının ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İbrahim Budan’ın tedavisi sürüyor. ŞÜPHELİ ARANIYOR Polis ekipleri, Budan’ı tabancayla vurup kaçan saldırganı yakalamak için arama çalışması başlattı. Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.
Yüreğir’de meydana gelen olayda İbrahim Budan, yatağında uyuduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısı sonucu bacağından yaralandı.

Adını sıkça suç olaylarıyla duyduğumuz Adana’dan yine bir silahlı saldırı haberi geldi.

Adana’da Merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşayan İbrahim Budan'ın başına 23.00 sularında ilginç bir olay geldi.

 

YATAĞINDA UYURKEN VURULDU

Budan, yatağında uyuduğu sırada iddiaya göre açık bahçe kapısından gizlice eve giren kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı.

Bacağından vurulan Budan, çevredeki komşularının ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İbrahim Budan’ın tedavisi sürüyor.


ŞÜPHELİ ARANIYOR

Polis ekipleri, Budan’ı tabancayla vurup kaçan saldırganı yakalamak için arama çalışması başlattı.

Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.