19 Yıl Kesinleşmi Hapis Cezası Olan Sahıs OK Oynarken Yakalandı

GÜNDEM 26.08.2024 - 12:11, Güncelleme: 26.08.2024 - 12:11
 

19 Yıl Kesinleşmi Hapis Cezası Olan Sahıs OK Oynarken Yakalandı

Yağma suçundan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Osmangazi'de bir kıraathanede okey oynarken yakalandı.

Bursa'da polis ve şüpheli arasında 'yok artık' dedirten bir olay yaşandı. Osmangazi'de bir kıraathanede arkadaşlarıyla okey oynayan bir şahıs, içeri giren polisleri görünce panik yaptı.   OKEY OYNARKEN YAKALANDI Bunu fark eden polisler, şüpheli şahsın yanına giderek sorguladı. Şüpheli şahıs, polis ekibine kimliğinin yanında bulunmadığı beyan ederek kimlik numarası verdi.   19 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI ORTAYA ÇIKTI Kardeşinin kimlik numarasını verdiği tespit edilen şüpheli, gözaltına alındı. Gerçek kimlik numarasını veren şüphelinin, "yağma" suçundan hakkında 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Yağma suçundan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Osmangazi'de bir kıraathanede okey oynarken yakalandı.

Bursa'da polis ve şüpheli arasında 'yok artık' dedirten bir olay yaşandı.

Osmangazi'de bir kıraathanede arkadaşlarıyla okey oynayan bir şahıs, içeri giren polisleri görünce panik yaptı.

 

OKEY OYNARKEN YAKALANDI

Bunu fark eden polisler, şüpheli şahsın yanına giderek sorguladı.

Şüpheli şahıs, polis ekibine kimliğinin yanında bulunmadığı beyan ederek kimlik numarası verdi.

 

19 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI ORTAYA ÇIKTI

Kardeşinin kimlik numarasını verdiği tespit edilen şüpheli, gözaltına alındı. Gerçek kimlik numarasını veren şüphelinin, "yağma" suçundan hakkında 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.