Almanya'da Bıçaklı Saldırı'da 3 Kişi Öldürüldü

GÜNDEM 24.08.2024 - 13:04, Güncelleme: 24.08.2024 - 13:04
 

Almanya'da Bıçaklı Saldırı'da 3 Kişi Öldürüldü

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentinde düzenlenen bir etkinlikte meydana gelen bıçaklı saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Solingen kentinde düzenlenen bir etkinlikte bıçaklı saldırı yaşandı.   İNSANLARI RASTGELE BIÇAKLADI Alman basınında yer alan haberlere göre şehir festivalinde bir kişi, insanları rastgele bıçakladı. Haberde, saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 7 kişinin yaralandığı aktartılarak, polisin halktan şehir merkezini terk etmelerini istediği kaydedildi.   SALDIRAN YAKALANAMADI Saldırganın olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği kaydedildi. Alman Haber Ajansı DPA’nın da polis çevrelerine dayandırdığı haberde, şüphelinin henüz yakalanmadığı kaydedildi.
Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentinde düzenlenen bir etkinlikte meydana gelen bıçaklı saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Solingen kentinde düzenlenen bir etkinlikte bıçaklı saldırı yaşandı.

 

İNSANLARI RASTGELE BIÇAKLADI

Alman basınında yer alan haberlere göre şehir festivalinde bir kişi, insanları rastgele bıçakladı.

Haberde, saldırıda en az 3 kişinin öldüğü, 6’sı ağır 7 kişinin yaralandığı aktartılarak, polisin halktan şehir merkezini terk etmelerini istediği kaydedildi.

 

SALDIRAN YAKALANAMADI

Saldırganın olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği kaydedildi.

Alman Haber Ajansı DPA’nın da polis çevrelerine dayandırdığı haberde, şüphelinin henüz yakalanmadığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.