Bakın Eniştesini Neden Vurmuş

GÜNDEM 23.08.2024 - 12:26, Güncelleme: 23.08.2024 - 12:26
 

Bakın Eniştesini Neden Vurmuş

Adana'da tartıştığı 35 yaşındaki eniştesi Cafer Gültekin'i, tabancayla öldüren 38 yaşındaki Volkan Özdemir tutuklandı. Özdemir'in ifadesi şoke etti. Katil kayınbiraderin, "Bir daha kardeşime sorun çıkarmamasını söylediğimde, 'Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun' dedi. Sinirden gözlerim karardı, amacım öldürmek değildi" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

19 Ağustos gecesi Adana'nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde olay meydana geldi. Gündelik işlerde çalışan Cafer Gültekin'in 2 yıllık eşi S.G. (33), şiddetli geçimsizlik nedeniyle evi terk edip, boşanma kararı aldı. Adana’da eniştesini başından vurarak öldürmüştü: Katil kayınbiraderin ifadesi şoke etti! Babaevine dönen S.G., olay günü eşyalarını toplamak için eve gitti. Bu sırada eve gelen Gültekin, eşinden eve dönmesini istedi. S.G. bu teklifi reddedince Cafer Gültekin, çıkan tartışmada kayınpederini darp etti. TABANCAYLA BAŞINDAN VURDU! Durumu öğrenen S.G.'nin fabrika işçisi ağabeyi 38 yaşındaki Volkan Özdemir, eniştesi Cafer Gültekin'i konuşmak için aradı. Parkta buluşan Özdemir ile Gültekin arasında tartışma çıktı.   "SEN NE KARIŞIYORSUN?" Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise Volkan Özdemir'i düzenlediği operasyonla saklandığı adreste yakaladı. Katil zanlısı Özdemir'in, ifadesinde, "Kız kardeşime kötü davrandığını duydum. Aralarını düzeltmek için buluştum. Bir daha kardeşime sorun çıkarmamasını iyi davranmasını söyledim. Bana, 'Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun' diyerek küfretmeye başladı. Amacım öldürmek değildi" dediği öğrenildi. Adana'da eniştesini başından vurarak öldürmüştü: Katil kayınbiraderin ifadesi şoke etti! Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Özdemir, eniştesini tabancayla başından vurup, kaçtı. Hastaneye kaldırılan Cafer Gültekin, 2 gün sonra tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Adana'da tartıştığı 35 yaşındaki eniştesi Cafer Gültekin'i, tabancayla öldüren 38 yaşındaki Volkan Özdemir tutuklandı. Özdemir'in ifadesi şoke etti. Katil kayınbiraderin, "Bir daha kardeşime sorun çıkarmamasını söylediğimde, 'Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun' dedi. Sinirden gözlerim karardı, amacım öldürmek değildi" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

19 Ağustos gecesi Adana'nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde olay meydana geldi. Gündelik işlerde çalışan Cafer Gültekin'in 2 yıllık eşi S.G. (33), şiddetli geçimsizlik nedeniyle evi terk edip, boşanma kararı aldı.

Adana’da eniştesini başından vurarak öldürmüştü: Katil kayınbiraderin ifadesi şoke etti!
Babaevine dönen S.G., olay günü eşyalarını toplamak için eve gitti. Bu sırada eve gelen Gültekin, eşinden eve dönmesini istedi. S.G. bu teklifi reddedince Cafer Gültekin, çıkan tartışmada kayınpederini darp etti.


TABANCAYLA BAŞINDAN VURDU!

Durumu öğrenen S.G.'nin fabrika işçisi ağabeyi 38 yaşındaki Volkan Özdemir, eniştesi Cafer Gültekin'i konuşmak için aradı. Parkta buluşan Özdemir ile Gültekin arasında tartışma çıktı.

 

"SEN NE KARIŞIYORSUN?"

Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise Volkan Özdemir'i düzenlediği operasyonla saklandığı adreste yakaladı.

Katil zanlısı Özdemir'in, ifadesinde, "Kız kardeşime kötü davrandığını duydum. Aralarını düzeltmek için buluştum. Bir daha kardeşime sorun çıkarmamasını iyi davranmasını söyledim. Bana, 'Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun' diyerek küfretmeye başladı. Amacım öldürmek değildi" dediği öğrenildi.

Adana'da eniştesini başından vurarak öldürmüştü: Katil kayınbiraderin ifadesi şoke etti!
Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Özdemir, eniştesini tabancayla başından vurup, kaçtı. Hastaneye kaldırılan Cafer Gültekin, 2 gün sonra tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.