Başka Erkekle Yakaladığı Sevgilisini Bıçaklayarak Öldürdü

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.07.2024 - 14:09, Güncelleme: 11.07.2024 - 14:09
 

Başka Erkekle Yakaladığı Sevgilisini Bıçaklayarak Öldürdü

Alkollü halde eski sevgilisinin evine balkondan giren şahıs, başka bir erkekle karşılaşınca kadını bıçaklayarak öldürdü.

Merkeze bağlı Larende Mahallesi 578. Sokak'ta bulunan 2 katlı müstakil evde yaşayan Seher İşler, erkek arkadaşıyla vakit geçiriyordu. İşler'in eski sevgilisi olan Y.T., alkollü olarak genç kadının evine geldi. 2 kişiye bıçakla saldırdı Çaldığı kapı açılmayınca eve balkondan giren Y.T., evde Seher İşler ile M.T.'yi gördü. Bunun üzerine Y.T. ile M.T. arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Y.T., üzerindeki bıçakla önce M.T.'yi, sonra da kavgayı ayırmaya çalışan eski kız arkadaşı Seher İşler'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Genç kadın hayatını kaybetti Evden gelen çığlık seslerini duyan komşular, olayı ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekibi, yaralı Seher İşler ile M.T.'yi ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Seher İşler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor M.T. tedavi altına alındı. Polis, olayı gerçekleştiren Y.T.'yi evde gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Olay yeri inceleme ekibi de kavganın yaşandığı evde çalışma yaptı.
Alkollü halde eski sevgilisinin evine balkondan giren şahıs, başka bir erkekle karşılaşınca kadını bıçaklayarak öldürdü.

Merkeze bağlı Larende Mahallesi 578. Sokak'ta bulunan 2 katlı müstakil evde yaşayan Seher İşler, erkek arkadaşıyla vakit geçiriyordu.

İşler'in eski sevgilisi olan Y.T., alkollü olarak genç kadının evine geldi.

2 kişiye bıçakla saldırdı

Çaldığı kapı açılmayınca eve balkondan giren Y.T., evde Seher İşler ile M.T.'yi gördü. Bunun üzerine Y.T. ile M.T. arasında kavga çıktı.

Çıkan kavgada Y.T., üzerindeki bıçakla önce M.T.'yi, sonra da kavgayı ayırmaya çalışan eski kız arkadaşı Seher İşler'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.


Genç kadın hayatını kaybetti

Evden gelen çığlık seslerini duyan komşular, olayı ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekibi, yaralı Seher İşler ile M.T.'yi ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Seher İşler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Soruşturma devam ediyor


M.T. tedavi altına alındı. Polis, olayı gerçekleştiren Y.T.'yi evde gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Olay yeri inceleme ekibi de kavganın yaşandığı evde çalışma yaptı.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.