Kira Karşılığında Cinsel İlişki Teklif Eden Ev Sahibi Tutuklandı

GÜNDEM 26.06.2024 - 13:39, Güncelleme: 26.06.2024 - 13:39 616 kez okundu.
 

Kira Karşılığında Cinsel İlişki Teklif Eden Ev Sahibi Tutuklandı

İngiltere'de 73 yaşındaki Frederick Allard adlı sapık, evini kiraladığı kadınlara cinsel ilişki teklif ettiği gerekçesiyle iki buçuk yıl hapis cezası aldı.

73 yaşındaki Frederick Allard isimli yaşlı adam, yalnızca kadınlara kiraladığı evinde cinsel tacizle suçlandı. Allard'ın, genç kiracılarına "evde kalmak istiyorlarsa istediği her şeyi her an yapmaya hazır olmaları" konusunda mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Kira karşılığında cinsel birliktelik teklif etti Yine Allard'ın bir başka kiracısına da oral seks teklifinde bulunduğu yazışmaları ortaya çıktı. İstismar ettiği kiracılarını video kaydına aldığı ve görüntülerin yetkililer tarafından ele geçirildiği belirtildi. Yaşları 19 ila 25 arasındaki birçok genç kadını taciz etti Sapık ev sahibi Allard'ın Tidworth, Wiltshire'daki 6 odalı evinde bir pansiyon işlettiği ve yaşları 19 ila 25 arasında değişen birçok genç kadına cinsel tacizde bulunduğu tespit edildi. Salisbury Mahkemesi, Allard'ın 30 ay ile yargılandığını açıkladı.
İngiltere'de 73 yaşındaki Frederick Allard adlı sapık, evini kiraladığı kadınlara cinsel ilişki teklif ettiği gerekçesiyle iki buçuk yıl hapis cezası aldı.

73 yaşındaki Frederick Allard isimli yaşlı adam, yalnızca kadınlara kiraladığı evinde cinsel tacizle suçlandı.

Allard'ın, genç kiracılarına "evde kalmak istiyorlarsa istediği her şeyi her an yapmaya hazır olmaları" konusunda mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

Kira karşılığında cinsel birliktelik teklif etti

Yine Allard'ın bir başka kiracısına da oral seks teklifinde bulunduğu yazışmaları ortaya çıktı.

İstismar ettiği kiracılarını video kaydına aldığı ve görüntülerin yetkililer tarafından ele geçirildiği belirtildi.


Yaşları 19 ila 25 arasındaki birçok genç kadını taciz etti

Sapık ev sahibi Allard'ın Tidworth, Wiltshire'daki 6 odalı evinde bir pansiyon işlettiği ve yaşları 19 ila 25 arasında değişen birçok genç kadına cinsel tacizde bulunduğu tespit edildi.

Salisbury Mahkemesi, Allard'ın 30 ay ile yargılandığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.