635 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

UYUŞTURUCU 25.06.2024 - 16:29, Güncelleme: 25.06.2024 - 16:29 387 kez okundu.
 

635 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda düzenlenen operasyonda 635 kilogram esrar cinsi uyuşturucuya el koydu.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda operasyon düzenledi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Türkiye'ye giriş yapmak üzere Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen bir tırı şüpheli olarak değerlendirdi. 635 kilogram esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi x-Ray taramasına sevk edilen araçta şüpheli yoğunluk belirlendi. Narkotik dedektör köpeklerin de kullanıldığı detaylı arama neticesinde, yasal yük içine gizlenmiş brüt ağırlığı 635 kilogram olan esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde sürdürülüyor.
Kapıkule Gümrük Kapısı'nda düzenlenen operasyonda 635 kilogram esrar cinsi uyuşturucuya el koydu.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda operasyon düzenledi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Türkiye'ye giriş yapmak üzere Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen bir tırı şüpheli olarak değerlendirdi.

635 kilogram esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi

x-Ray taramasına sevk edilen araçta şüpheli yoğunluk belirlendi.


Narkotik dedektör köpeklerin de kullanıldığı detaylı arama neticesinde, yasal yük içine gizlenmiş brüt ağırlığı 635 kilogram olan esrar cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde sürdürülüyor.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.