CHP Belediyesinden İzmirliye Büyük Kazık: Tek Biniş 17,5 TL

24.06.2024 - 14:50, Güncelleme: 24.06.2024 - 14:50 512 kez okundu.
 

CHP Belediyesinden İzmirliye Büyük Kazık: Tek Biniş 17,5 TL

Muhalif medya, sadece zenginleri ilgilendiren yurt dışı harç zammını gündemde tutarken, İBB ve Bursa Büyükşehir'in ekmek zammı ve İzmir'deki ulaşım zammını görmezden geliyor.

Muhalif medya, son günlerde yalnızca zengin kesimi ilgilendiren yurt dışı çıkış harcına yapılacak zammı gündemde tutarken, İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyeleri’nin milyonlarca insanı etkileyen ekmek zamlarını ve İzmir'de yüz binlerce kişiyi ilgilendirecek ulaşım zamlarını görmezden geliyor. CHP yandaşı medyanın kendi mahallelerinin yediği haltlara ses çıkaramaması, kamuoyunda tepkilere neden oluyor. İzmir’de büyük zam CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kent içi toplu ulaşım ücret tarifesine oy birliğiyle zam yaptı. 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak tarifeye göre tam biniş ücreti 17,5 TL oldu. Ekmeği zehir ettiler Bir diğer CHP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi ise ekmeğe yüzde 66 zam yaptı; 7,5 liradan satılan 400 gram ekmek, bugünden itibaren 12,5 liradan satışa sunulacak. CHP’li İBB de ekmeğe yüzde 60 zam yaptı. Halk Ekmek’te fiyatlar 8 liraya çıkarıldı.   Muhalif medya sessiz Yurt dışı harç ücretlerinin 1500 liraya çıkarılacağı iddiası son günlerde CHP medyası tarafından sürekli gündemde tutuluyor. Sadece sık sık yurt dışını ziyaret eden, yani zengin kesimi ilgilendiren bu zammı günlerdir manşetlerinden indirmeyen muhalif medyanın, CHP’li belediyelerin yaptığı ulaşım ve ekmek zamları zenginleri değil, tüm vatandaşları ilgilendirdiği halde sessiz kalması ve gündeme getirememesi, ikiyüzlü tavırlarını gözler önüne seriyor!..
Muhalif medya, sadece zenginleri ilgilendiren yurt dışı harç zammını gündemde tutarken, İBB ve Bursa Büyükşehir'in ekmek zammı ve İzmir'deki ulaşım zammını görmezden geliyor.

Muhalif medya, son günlerde yalnızca zengin kesimi ilgilendiren yurt dışı çıkış harcına yapılacak zammı gündemde tutarken, İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyeleri’nin milyonlarca insanı etkileyen ekmek zamlarını ve İzmir'de yüz binlerce kişiyi ilgilendirecek ulaşım zamlarını görmezden geliyor. CHP yandaşı medyanın kendi mahallelerinin yediği haltlara ses çıkaramaması, kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

İzmir’de büyük zam
CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kent içi toplu ulaşım ücret tarifesine oy birliğiyle zam yaptı. 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak tarifeye göre tam biniş ücreti 17,5 TL oldu.

Ekmeği zehir ettiler
Bir diğer CHP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi ise ekmeğe yüzde 66 zam yaptı; 7,5 liradan satılan 400 gram ekmek, bugünden itibaren 12,5 liradan satışa sunulacak.

CHP’li İBB de ekmeğe yüzde 60 zam yaptı. Halk Ekmek’te fiyatlar 8 liraya çıkarıldı.
 

Muhalif medya sessiz
Yurt dışı harç ücretlerinin 1500 liraya çıkarılacağı iddiası son günlerde CHP medyası tarafından sürekli gündemde tutuluyor. Sadece sık sık yurt dışını ziyaret eden, yani zengin kesimi ilgilendiren bu zammı günlerdir manşetlerinden indirmeyen muhalif medyanın, CHP’li belediyelerin yaptığı ulaşım ve ekmek zamları zenginleri değil, tüm vatandaşları ilgilendirdiği halde sessiz kalması ve gündeme getirememesi, ikiyüzlü tavırlarını gözler önüne seriyor!..

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.