Ceza Evinden Çıkar Çıkmaz Eşini Vurup Öldürdü

AİLE CİNAYETLERİ 22.06.2024 - 17:37, Güncelleme: 22.06.2024 - 17:37 618 kez okundu.
 

Ceza Evinden Çıkar Çıkmaz Eşini Vurup Öldürdü

Mersin'de ruhsatsız silah bulundurmaktan hapis yatan Bekir Aktekin, tahliye olduktan 6 gün sonra eşi Seher Aktekin'i tüfekle vurup öldürdü. Bekir Aktekin'in eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle üç kez uzaklaştırma alıp, 6 ay hapiste kaldığı öğrenildi.

Mersin'de Bekir Aktekin (30), cezaevinden tahliye olduktan 6 gün sonra 3 çocuk annesi eşi Seher Aktekin'i (26) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Aktekin, tutuklandı. Olay, 20 Haziran'da Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde meydana geldi. Bayramdan 2 gün önce ‘Ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye olan Bekir Aktekin, eşi Seher Aktekin’i babasının bekçilik yaptığı portakal bahçesine götürdü.   KAHVALTI HAZIRLARKEN ÖLDÜRDÜ Seher Aktekin, buradaki evde aile büyükleriyle bir süre sohbet ettikten sonra kahvaltı hazırlamak için mutfağa doğru yöneldi. Bu sırada arkasından giden Bekir Aktekin, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş etti. Aktekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Bekir Aktekin, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.   Seher Aktekin’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp, toprağa verildi. Bekir Aktekin ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.   UZAKLIŞTIRMA ALMIŞ Bu arada, eşine ve çocuklarına uyguladığı aile içi şiddet nedeniyle daha önce 3 kez uzaklaştırma alan Bekir Aktekin’in geçen yıl da 11 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı için ceza alıp 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği bildirildi. 
Mersin'de ruhsatsız silah bulundurmaktan hapis yatan Bekir Aktekin, tahliye olduktan 6 gün sonra eşi Seher Aktekin'i tüfekle vurup öldürdü. Bekir Aktekin'in eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle üç kez uzaklaştırma alıp, 6 ay hapiste kaldığı öğrenildi.

Mersin'de Bekir Aktekin (30), cezaevinden tahliye olduktan 6 gün sonra 3 çocuk annesi eşi Seher Aktekin'i (26) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Aktekin, tutuklandı.

Olay, 20 Haziran'da Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde meydana geldi. Bayramdan 2 gün önce ‘Ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye olan Bekir Aktekin, eşi Seher Aktekin’i babasının bekçilik yaptığı portakal bahçesine götürdü.

 

KAHVALTI HAZIRLARKEN ÖLDÜRDÜ

Seher Aktekin, buradaki evde aile büyükleriyle bir süre sohbet ettikten sonra kahvaltı hazırlamak için mutfağa doğru yöneldi. Bu sırada arkasından giden Bekir Aktekin, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş etti. Aktekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Bekir Aktekin, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

 

Seher Aktekin’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp, toprağa verildi. Bekir Aktekin ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UZAKLIŞTIRMA ALMIŞ

Bu arada, eşine ve çocuklarına uyguladığı aile içi şiddet nedeniyle daha önce 3 kez uzaklaştırma alan Bekir Aktekin’in geçen yıl da 11 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı için ceza alıp 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği bildirildi. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.