86 Yaşındaki Annesini Rehin Aldı

07.06.2024 - 14:27, Güncelleme: 07.06.2024 - 14:27
 

86 Yaşındaki Annesini Rehin Aldı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde torununun bıçakla yaralayıp rehin aldığı 86 yaşındaki kadın, polislerin müdahalesiyle kurtarıldı. Özel Harekat Polisi, saldırganı evin balkonuna çıktığı sırada elindeki bıçakla yakaladı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen bir şahıs, rehin aldığı anneannesini boynundan bıçakla yaraladı. Özel Harekat Polisleri saldırganı yakalarken, yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 17.45 sıralarında Bahriye Üçok Bulvarı'nda bulunan bir evde meydana geldi. 86 yaşındaki anneannesi A.U.'nun evine giden 30 yaşındaki Y.E. isimli şahıs, burada rehin aldığı anneannesini boynundan bıçakladı.   SALDIRGAN BAŞKA ODAYA GEÇİNCE YAŞLI KADIN KURTARILDI İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese giden polis ekiplerince, evin içinde yerde yatar vaziyette ve çok kan kaybettiği görülen talihsiz kadın, saldırgan torunu diğer odaya geçtiği anda kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.   ELİNDE BIÇAKLA YAKALANDI Akli dengesi yerinde olmadığı ve üzerinde silah da olabileceği değerlendirilen Y.E.'yi etkisiz hale getirebilmek için olay yerine Özel Harekat Polisleri de sevk edildi. Gerekli tedbirleri alan ekipler, saldırganı elindeki bıçakla beraber evin balkon kısmında yakalayarak etkisiz hale getirdi. Şüpheli, ekiplerce gözaltına alınırken, yaşlı kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde torununun bıçakla yaralayıp rehin aldığı 86 yaşındaki kadın, polislerin müdahalesiyle kurtarıldı. Özel Harekat Polisi, saldırganı evin balkonuna çıktığı sırada elindeki bıçakla yakaladı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen bir şahıs, rehin aldığı anneannesini boynundan bıçakla yaraladı. Özel Harekat Polisleri saldırganı yakalarken, yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.45 sıralarında Bahriye Üçok Bulvarı'nda bulunan bir evde meydana geldi. 86 yaşındaki anneannesi A.U.'nun evine giden 30 yaşındaki Y.E. isimli şahıs, burada rehin aldığı anneannesini boynundan bıçakladı.

 

SALDIRGAN BAŞKA ODAYA GEÇİNCE YAŞLI KADIN KURTARILDI
İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese giden polis ekiplerince, evin içinde yerde yatar vaziyette ve çok kan kaybettiği görülen talihsiz kadın, saldırgan torunu diğer odaya geçtiği anda kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

ELİNDE BIÇAKLA YAKALANDI
Akli dengesi yerinde olmadığı ve üzerinde silah da olabileceği değerlendirilen Y.E.'yi etkisiz hale getirebilmek için olay yerine Özel Harekat Polisleri de sevk edildi. Gerekli tedbirleri alan ekipler, saldırganı elindeki bıçakla beraber evin balkon kısmında yakalayarak etkisiz hale getirdi. Şüpheli, ekiplerce gözaltına alınırken, yaşlı kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.