17 Yaşında 80 Suç Kaydı 174 Yıl Hapis Cezası Bulunmakta

GÜNDEM 04.06.2024 - 15:53, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:53
 

17 Yaşında 80 Suç Kaydı 174 Yıl Hapis Cezası Bulunmakta

İzmir'de, 80 suç kaydı ve 174 yıl hapis cezası bulunan 17 yaşındaki A.K. polis tarafından yakalandı. Hırsızlık ve hükümlü veya tutuklunun kaçması gibi pek çok suçtan aranan şüpheli, gözaltına alındıktan sonra adli işlemlerinin tamamlanması için karakola götürüldü.

İzmir'de adı pek çok suça karışmış ve yaşının 17 olmasına rağmen adeta suç makinesine dönüşmüş bir şüpheli, polis operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin 174 yıl hapis cezası bulunması ise duyanları hayrete düşürdü.   ADRESİNİ TESPİT EDEN EKİPLER ALARMA GEÇTİ İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 80 suç kaydı bulunan A.K.'nin, Karşıyaka ilçesi İmbatlı Mahallesi'ndeki bir adreste saklandığı bilgisini aldı.   17 YAŞINDA AMA SUÇ DOSYASI OLDUKÇA KABARIK Harekete geçen polis, 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık, kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması' gibi suçlar olmak üzere 9 ayrı dosyadan toplam 174 yıl 1 ay 16 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenilen A.K.'yi yakaladı.   ÖMRÜNÜ CEZAEVİNDE GEÇİRECEK Gözaltına alınan A.K., adli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderileceği öğrenildi.
İzmir'de, 80 suç kaydı ve 174 yıl hapis cezası bulunan 17 yaşındaki A.K. polis tarafından yakalandı. Hırsızlık ve hükümlü veya tutuklunun kaçması gibi pek çok suçtan aranan şüpheli, gözaltına alındıktan sonra adli işlemlerinin tamamlanması için karakola götürüldü.

İzmir'de adı pek çok suça karışmış ve yaşının 17 olmasına rağmen adeta suç makinesine dönüşmüş bir şüpheli, polis operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin 174 yıl hapis cezası bulunması ise duyanları hayrete düşürdü.

 

ADRESİNİ TESPİT EDEN EKİPLER ALARMA GEÇTİ
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 80 suç kaydı bulunan A.K.'nin, Karşıyaka ilçesi İmbatlı Mahallesi'ndeki bir adreste saklandığı bilgisini aldı.

 

17 YAŞINDA AMA SUÇ DOSYASI OLDUKÇA KABARIK
Harekete geçen polis, 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık, kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması' gibi suçlar olmak üzere 9 ayrı dosyadan toplam 174 yıl 1 ay 16 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenilen A.K.'yi yakaladı.

 

ÖMRÜNÜ CEZAEVİNDE GEÇİRECEK
Gözaltına alınan A.K., adli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.