Pastanede Silahlı Çatışma!

CİNAYET 23.05.2024 - 23:28, Güncelleme: 23.05.2024 - 23:28
 

Pastanede Silahlı Çatışma!

Üsküdar ilçesinde bulunan bir pastanede iki grup arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı..

İstanbul'da korku dolu anlar.. Akşam saatlerinde Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'nde bulunan bir pastanede oturan iki grup arasında tartışma çıktı. Hararetin yükseldiği tartışma bir anda silahlı çatışmaya dönüştü. 3 kişi hayatını kaybetti Silahlı kavgada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. Valilikten açıklama Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar iİçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.
Üsküdar ilçesinde bulunan bir pastanede iki grup arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı..

İstanbul'da korku dolu anlar..

Akşam saatlerinde Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'nde bulunan bir pastanede oturan iki grup arasında tartışma çıktı.

Hararetin yükseldiği tartışma bir anda silahlı çatışmaya dönüştü.


3 kişi hayatını kaybetti

Silahlı kavgada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.


Valilikten açıklama

Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar iİçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür.

Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.