Tutuklu Terörist Kendini Astı!

13.05.2024 - 00:16, Güncelleme: 13.05.2024 - 00:16
 

Tutuklu Terörist Kendini Astı!

Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan Reber Soydan adlı terörist hücresinde kendini astı.

20 yaşındaki PKK'lı terörist Reber Soydan intihar etti. Sabah saatlerinde hücresinde asılı halde bulunan Soydan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Hastanesi'ne kaldırıldı. Reber Soydan’ın 2 yıl önce Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tutuklandığı öğrenildi. Soydan’ın yargılandığı davada "ülkenin birliği ve bütünlüğünü bozmak" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, bu suçla bağlantılı eylemlerden kaynaklı da 53 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.
Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan Reber Soydan adlı terörist hücresinde kendini astı.

20 yaşındaki PKK'lı terörist Reber Soydan intihar etti.

Sabah saatlerinde hücresinde asılı halde bulunan Soydan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reber Soydan’ın 2 yıl önce Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tutuklandığı öğrenildi.

Soydan’ın yargılandığı davada "ülkenin birliği ve bütünlüğünü bozmak" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, bu suçla bağlantılı eylemlerden kaynaklı da 53 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.