Oğlundan Sonra Babası da Kaçtı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.03.2024 - 14:10, Güncelleme: 23.03.2024 - 14:13 863+ kez okundu.
 

Oğlundan Sonra Babası da Kaçtı

Estetikçi Bülent Cihantimur ile yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur'un karıştığı kazanın yankıları sürüyor.

Dün Eylem Tok'un kazayı öğrendiği anlara ilişkin yeni görüntüler yayınlandı.     Bugün ise baba Bülent Cihantimur, polis merkezine girerken görüntülendi.     Soruşturma kapsamında baba Bülent Cihantimur'e ise yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola giderek imza verme şartı getirildi.     Bülent Cihantimur adli kontrol uygulaması kapsamında işlemleri için Şişli Polis Merkezi'ne geldi.     Cihantimur, polis merkezi önünde bekleyen gazetecileri görünce yardımcısıyla birlikte geri döndü.     Geldikleri minibüse binen Bülent Cihantimur soruları yanıtsız bıraktı.     Cihatimur işlemlerini yapmadan hızla polis merkezinden ayrıldı.
Estetikçi Bülent Cihantimur ile yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur'un karıştığı kazanın yankıları sürüyor.

Dün Eylem Tok'un kazayı öğrendiği anlara ilişkin yeni görüntüler yayınlandı.

   
Bugün ise baba Bülent Cihantimur, polis merkezine girerken görüntülendi.

   
Soruşturma kapsamında baba Bülent Cihantimur'e ise yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola giderek imza verme şartı getirildi.

   
Bülent Cihantimur adli kontrol uygulaması kapsamında işlemleri için Şişli Polis Merkezi'ne geldi.

   
Cihantimur, polis merkezi önünde bekleyen gazetecileri görünce yardımcısıyla birlikte geri döndü.

   
Geldikleri minibüse binen Bülent Cihantimur soruları yanıtsız bıraktı.

   
Cihatimur işlemlerini yapmadan hızla polis merkezinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.