Kayıp Olarak Aranan Adam Dere Kenarında Torba İçinde Ölü Bulundu

CİNAYET 22.02.2024 - 22:55, Güncelleme: 22.02.2024 - 22:55 1173+ kez okundu.
 

Kayıp Olarak Aranan Adam Dere Kenarında Torba İçinde Ölü Bulundu

Polis ekiplerinin kayıp başvurusu üzerine inceleme başlattığı şahsın, arkadaşların tarafından dövülerek öldürülüp dere kenarına atıldığı ortaya çıktı. Ekipler olaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da kayıp olarak aranan adam ölü bulundu. Çatalca ilçesinde 12 Mayıs 2023 tarihinde Mehmet Berberoğlu hakkında polise yapılan kayıp başvurusu üzerine soruşturma açıldı. İnceleme başlatıldı Karavanda yaşayan Berberoğlu'nun, sağır ve dilsiz K.Ç. ile 9 Şubat 2023'e kadar 506 kere iletişim kurduğunu belirlendi. Yakın takibe alındılar Bu gelişme üzerine polis ekipleri, Kerim Ç. ve Murat A.'yı takibe aldı. Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay günü Mehmet Berberoğlu ile Kerim Ç., eşi Mediha Ç, Murat A. ve birlikte yaşadığı eşi Gizem Ç. ile Nermin A.'nın aynı evde olduğu belirledi. Sarkıntılık yaptı Yapılan inceleme sonucu Mehmet Berberoğlu'nun alkolün aldığı ve Mediha Ç. ile Gizem Ç.'ye sarkıntılık yaptığı için evde kavga çıktığı tespit edildi. Şüpheliler gözaltına alındı İstanbul ve İzmir'de yapılan operasyonlarda olayla ilgili şüpheliler Kerim Ç., Mediha Ç., Murat A., Gizem Ç. ve Nermin A. gözaltına alındı. Döverek öldürdüler Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturmada sarkıntılık olayının ardından Kerim Ç. ve Murat A.'nın Mehmet Berberoğlu'nu döverek öldürdükleri ardından ceset evdekilerin yardımıyla bir torbaya götürüp Çatalca'da islah edilmiş derenin içine atıldıkları ortaya çıktı. Derede ceset bulundu Ekipler tarafından şüphelilerin cesedi attıkları yer olarak gösterdikleri derede arama yapıldı. Adliyeye sevk edildi Çatalca Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonlarda 4'ü sağır ve dilsiz 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Polis ekiplerinin kayıp başvurusu üzerine inceleme başlattığı şahsın, arkadaşların tarafından dövülerek öldürülüp dere kenarına atıldığı ortaya çıktı. Ekipler olaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da kayıp olarak aranan adam ölü bulundu.

Çatalca ilçesinde 12 Mayıs 2023 tarihinde Mehmet Berberoğlu hakkında polise yapılan kayıp başvurusu üzerine soruşturma açıldı.

İnceleme başlatıldı


Karavanda yaşayan Berberoğlu'nun, sağır ve dilsiz K.Ç. ile 9 Şubat 2023'e kadar 506 kere iletişim kurduğunu belirlendi.

Yakın takibe alındılar

Bu gelişme üzerine polis ekipleri, Kerim Ç. ve Murat A.'yı takibe aldı.

Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay günü Mehmet Berberoğlu ile Kerim Ç., eşi Mediha Ç, Murat A. ve birlikte yaşadığı eşi Gizem Ç. ile Nermin A.'nın aynı evde olduğu belirledi.


Sarkıntılık yaptı

Yapılan inceleme sonucu Mehmet Berberoğlu'nun alkolün aldığı ve Mediha Ç. ile Gizem Ç.'ye sarkıntılık yaptığı için evde kavga çıktığı tespit edildi.

Şüpheliler gözaltına alındı

İstanbul ve İzmir'de yapılan operasyonlarda olayla ilgili şüpheliler Kerim Ç., Mediha Ç., Murat A., Gizem Ç. ve Nermin A. gözaltına alındı.

Döverek öldürdüler

Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturmada sarkıntılık olayının ardından Kerim Ç. ve Murat A.'nın Mehmet Berberoğlu'nu döverek öldürdükleri ardından ceset evdekilerin yardımıyla bir torbaya götürüp Çatalca'da islah edilmiş derenin içine atıldıkları ortaya çıktı.

Derede ceset bulundu

Ekipler tarafından şüphelilerin cesedi attıkları yer olarak gösterdikleri derede arama yapıldı.

Adliyeye sevk edildi

Çatalca Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonlarda 4'ü sağır ve dilsiz 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.